Mindenki hülyének születik, de van, aki továbbtanul

Csehszlovák Kém | 2015. június 28. - 17:22
Válasz kedves, elhülyült naconalista barátomnak.

Ellentétben veled, neked megengedjük, jogod van hülyének lenni, ahogy az ITT ORDÍT… Európát, többek között, a szólás szabadságának kivívása tette naggyá, a hozzád hasonló hülyegyerekek is bőségesen leírhatják véleményüket, megteheted. Még akkor is, ha hazugságokat írsz és az adófizetők pénzéből teszed, ami persze semmit nem fog levonni az általad leírt hazugságok tartalmából, csak nevetségessé tesz téged, miközben a munkavállaló, vállalkozó, gyereket nevelő magyarok jövőjéért aggódsz.

Rátennélek egy ilyen hetekig a tengeren lötykölődő hajóra, étlen-szomjan,  aztán még gyalogolhatnál néhány száz kilométert, utána pedig csinálnék rólad egy fotót. Persze, neked szerencséd van, hiszen te tíz évvel ezelőtt még a mobiltelefont is valami zsidó dolognak tartottad, amely ráront életedre. Tarsolylemezben tartod a tollad, neked a drog a jointszívás, de azért esténként annyira bebaszol az alkoholtól másik 7 millió magyarral együtt, hogy azt hiszed, jópofa vagy, amikor a jukeboxba részegen bedobod a huszast egy újabb lakodalmas rockért. Pedig csak az van, hogy ez a kultúrád, aztán hazafelé hullarészegen vagy kirabolnak a taxiban vagy eltöröd a lábad, de ez ugye csak feszültséglevezetés és virtus.

Te nacionalista, random hülyemagyar, ezek a szerencsétlenek hozzád képest legalább biztosan beszélnek törzsi nyelvükön kívül, egy világnyelvet! És ne gyere a gyarmatosítással, te is voltál szovjet gyarmat, lássuk, beszélsz-e oroszul? De ne aggódj, gondoltak rád, hiszen te vagy a célpont, magyarul írták ki, nem veheted el a magyarok munkáját. Az eljobbikosodott Fidesz-kormány pont neked és a hozzád hasonló retardáltak számára készítette be a bevándorlás-ellenes kampányát, amit te két kézzel lapátolsz magadba. Megkajáltad, mert elhiszed, ha a Facebookon random jön egy néger kamu videó vagy fotó, amit már sok, hozzád hasonló hülyemagyar megosztott és belájkolt. Imádsz rettegni, hiszen végre értelmet nyer ezzel sikertelenséged és nem egyedül félsz, hiszen látod mennyien vannak, akkor biztosan igazunk van!

Édes, amikor azt írod, hogy olyan emberek vándorolnak Európába, egy olyan világ felé, amelynek felépítésében nem vettek részt, nem ismernek. Te pofázol, akinek 25 éve, ingyen és vérmentesen az ölébe hullott egy lehetőség, hogy csatlakozzon a világ legfejlettebb, liberális részéhez és azóta sem csinálsz mást, minthogy szembemész vele, harcolsz ellene? Hogy is van ez, lenézed a négert állítólagos képzetlenségéért, írástudatlanságáért, miközben te vagy az, aki nem beszélsz nyelveket, félsz a zsidótól és a szomszéd romától, de titokban őket majmolod. Szorongani kezdesz, ha meleget látsz, mert aki meleg vagy a melegekkel szimpatizál, az nem magyar és folyamatosan tartod a markod, hogy idiótaságokat építsél a pénzünkön?

Abban az értelemben egy igaszágod mégis van: az integrációt ezek után tényleg hagyjuk. Nézz körbe az országban, de ne a cigánysoron kisbarátom, ahogy javasolod, hanem mondjuk gazdagabb, budai kerületekben, ahol a hülyemagyarok egy jó része él, az ő integrációjuk Európába gyakorlatilag sikertelen volt. Mert mit is látunk a villamos ablakából? Turulszobrot! Meg trianoni siralomvölgyeket, országszerte. Meg Wasalbi és a leszbicska Tormai utcákat, művelődési (muhahaha) házakat. Ja, ez nem ér, hiszen a mi leszbicskánk, az jó leszbicska. Fidesz-, és Jobbik szavazó, szélsőjobbos emberek százezreit képtelenek voltunk integrálni Európához, ők a legjobb úton haladnak, hogy az országot rátegyék a görög útra és kiléptessenek minket az EU-ból, ami a 21. század Trianonja lesz.

Európát nem a bevándorlás vágja tönkre, hanem a hozzád hasonló kelet-európai retardált. Kimész Angliába dolgozni vagy Hollandiába, és csatlakozol a Facebookon az ottani Fidesz vagy Jobbik csoporthoz. Érted: otthon már munkád sincs, mert szakadt és csóró országban NO FUTURE, bevándorolsz egy másik országba, ahol elveszed a helyiektől a lehetőséget, de te rajongasz azokért, akik tönkreteszik az országot, fényes nappal, szemed előtt rabolják le és nullázzák le gyerekeid előtt a jövőt. Mert Gyurcsány…

Van egy jó hírünk: egy liberális demokráciában neked a továbbiakban is megengedjük, hogy ostoba nacionalista bullshittjeiddel teleszórd a közéletet, szembemenetelj a globalizáció és multikulturalizmus valóságával, de ne lepődj meg, ha ezért mindig tisztába teszünk! Egy csecsemő ugyanis bár élő szervezet, de még nem képes emberi nyelven kommunikálni, csak jeleket ad, amiből sokszor nekünk kell kitalálni, mi feszíti ennyire. És bizony, sokszor maga alá is csinál, hogy te is értsed, kedves elhülyült nacionalista barátom, összeszarja magát.

Mindenki hülyének születik, de van, aki továbbtanul. Kedvesen, gügyögve nézel ránk, nem érted, mi van körülötted, vágysz vissza a múltba, a biztonságot jelentő zigótába, de ha a köldökzsinórod elvágták, mindenfelé, furcsa és eddig nem tapasztalt élmények, hatások érnek, amit így elsőre bizonyára nehéz is értelmezned, ezért sokszor csak ösztönösen és indulatból reagálsz.

Semmi gond nincs ezzel, majd megtanulod. Megtanulsz szépen beszélni, megtanulsz késsel-villával enni és megtanulod azt is, hogy vannak olyan szabályok, amelyeket ha betartasz, akkor a rendszer működni fog. No, nem olyan szabályokra gondolok, amelyeket te találsz ki vagy én, hanem olyan, az emberi történelem során felhalmozódott ismeretanyagból leszűrt következtetéseken alapuló működési alapelvekre, mint szolidaritás és szeretet és altruizmus.

És én most is csak arra gondolok, amikor csípi a segged a kaki, milyen hálát érzek a szemedben, amikor kiganézlak.