Csonka Ákos esete a zoboralji messiással

Balkó Gábor | 2017. szeptember 5. - 16:41
"Ahhhhaaaaa.... ismerős volt a fanatikus kitartás, de azthittem egy új önjelölt megrögzött, de már látom, hogy csak Balkó Gábor az, aki miuátán a porig alázta s használta el saját nevét, egy női nevű kamuprofil megé bújik... eléggé szánalmas, hogy ide jutott kedves zoboralji messiás..."

Csonka Ákos esete a zoboralji messiással

Lassan 2 hete, Szent István ünnepének másnapján a facebookon megosztottam egy 1 éves emlékemet az MKP országos Szent István-napi ünnepségéről Zoboralján:

https://www.facebook.com/balko.gabor.7/posts/10212012960977034

Még aznap este egy hozzászólást jelzett a facebook Tóth Orsolyától, ez idáig ismeretlen személytől jött, mely nem kapcsolódott a megosztásomhoz, vagyis csak annyiban, hogy egy MKP vezér a főszereplője, íme a párbeszédünk:

Orsolya Tóth Tisztelt Balkó úr, a Felvidek.ma-n van egy tegnapi, aug. 20 - i cikk, Csonka Ákos írta, Ravasz Momentum a címe, s én elég sokat kommenteltem a cikk alá, persze nem Ákos ízlésének megfelelően. Na, azt állítja rólam, hogy a profilom kamuprofil, s Ön rejtőzik mögötte, s írja mindezt elég sértő stílusban. Szóljon már neki, legyen kedves, hogy én nem ön vagyok, bár úgyse fogja elhinni :-)

Balkó Gábor Hát ez nagyon jó, mindjárt megnézem...

Balkó Gábor Kedves Orsolya, de én a Felvidék.ma-n le vagyok tiltva, sőt Csonka agymenését nem is látom, hát ez az MKP, akit olyan vehemensen védelmeznek Ön ellenében, az ellenvéleményeket nem szeretik és ha mégis vannak, akkor vádaskodás, mocskolódás után a végső a letiltás, mint az én esetemben. Csonka-Körkép,a Híd gyalázása a legfőbb dolguk, ezért kapják a milliókat Orbánéktól, már alig várják a Híd bukását, de attól az MKP biztosan nem lesz befutó a parlamentbe, a Felvidék szürke eminenciásának, ha valaki nem tudná kiről van szó, aki nemrég alapszabályellenesen megkaparintotta a Szövetség a Közös Célokért elnöki funkcióját, azóta a civilek között működteti az "oszd meg és uralkodj" programját, az elnöki poszt megkaparintása óta ömlenek a számlájukra a forintocskák a megélhetési magyarok részére, valószínű ebből jut a cikkek honoráriumára is, nos ennek a felvidéki No1-nek sikerült örökre kiütni az MKP-t a parlamentből!!! Kedves Orsolya, nincs módomban besegíteni, ha esetleg a vádaskodó Csonka megszünteti a letiltásomat, bebizonyítanám, hogy nekem nincs szükségem álnévre, de azt a "nemes és tisztalellkű" Csonka nem meri megtenni!!!

Orsolya Tóth Balkó úr, sejtettem, hogy le van tiltva, sajnálom, hogy nem látja az egész párbeszédet. A Felvidek.ma-ról én még valami véletlen folytán nem lettem letiltva, az összes többi MKP-s portálon igen, még Menyhárt József oldalán is. Ez van, ennyi telik tőlük.

Balkó Gábor T. Orsolya Tóth, Menyhárt még talán nem tiltott le, de a Körkép sem szereti a valóságot, szóljon Csonkának, hogy oldja fel a letiltásomat, hogy válaszolhassak neki, ha már nevemen szólított!

Orsolya Tóth Rendben, szólok neki, de szerintem úgyse teszi meg

Balkó Gábor Hogy én kérem, ha a nevemet említette, és kérem másolja be az engem érintő hozzászólásait, hogy mégis tudjam, mire kell válaszolnom, s ha Csonka mégsem oldja fel a letiltásomat, majd innen üzenek neki.

Orsolya Tóth Balkó Gábor, írtam az oldalra, de ha Csonka fel is oldja önt a tiltás alól, (kétlem), ön akkor se fog tudni írni a poszt alá, ha a Felvidek.ma-nál is le van tiltva.

Balkó Gábor Épp a Felvidék.ma-n kérem a letiltásom megszüntetését, Csonka megteheti, az egyik szerkesztője...

Orsolya Tóth Balkó Gábor, konkrétan ebben a hozzászólásában említette önt, válaszul az egyik hozzászólónak: "Ahhhhaaaaa.... ismerős volt a fanatikus kitartás, de azthittem egy új önjelölt megrögzött, de már látom, hogy csak Balkó Gábor az, aki miuátán a porig alázta s használta el saját nevét, egy női nevű kamuprofil megé bújik... eléggé szánalmas, hogy ide jutott kedves zoboralji messiás..." Ennyi az idézet, Miután eldöntötte, hogy én kamuprofil vagyok, utána arra is rájött, hogy én ön vagyok.:-) Ha Csonka a Felvidek.ma egyik szerkesztője, akkor hamarosan én is le leszek tiltva.

Balkó Gábor T. Orsolya Tóth , köszönöm, és ismét csak azt kérem Öntól, továbbítsa kérésemet Csonka Ákosnak, hogy a "kedves zoboralji messiás", ugye milyen megtisztelő megszólítás, személyesen szeretne válaszolni a szerkesztő úrnak!!! Ezt másolja be oda, holnapig várok a letiltásom feloldására. Előre köszönöm, és átfutottam a hozzászólásait (Y) kitartás :-)

Orsolya Tóth Balkó Gábor, megtettem, kíváncsi vagyok, lesz-e Csonka Ákosban, mint politikusban és szerkesztőben, annyi tisztesség, hogy lehetőséget ad önnek a válaszadásra, ha már egyszer megvádolni önt volt kurázsija. .

Balkó Gábor Köszönom, én is kiváncsian várom a holnapot ...

Orsolya Tóth De gondolom, nincsenek illúziói..)

Balkó Gábor Most feladtuk a leckét Csonkának, tisztességes vagy becstelen!!!

Orsolya Tóth Csonka válaszolt az imént, ezt : "Én aztán nem tiltottam önt le, Tóth-Balkó Orsolya-Gábor a Felvidék.Ma-n, de ha erre a sorsra jutott, meg is érdemelte, ez a jussa a trolloknak."

Balkó Gábor Nos akkor üzenem neki, Csonka Ákos egy mocskosszájú Fidesz lakáj, nekem nincs szükségem álnévre, A Fidesz szolgáknak nagyon fáj olvasni a valóságot. ja és a "zoboralji messiáshoz", Ákoska, néhány éve véletlenül nem Ön messiáskodott Ladányival Malmőben a svédországi magyaroknál, mikor azt állították, hogy ismerik az asszimilcációs problémát és tudják is a megoldást?! Nos MESSIÁS, mikor erre válaszoltam, azonnal eltüntették ezt a részt, hazudni nem szép dolog, és megalapozatlanul vádaskodni nagyon csúnya dolog, de ez már benne van az MKP vérben, igaz-e?!!! Egy jótanács, ha az MKP be akar jutni a parlamentbe, a Híd és Bugár mocskolásával biztosan nem megy, ez már néhányszor besült, és Fidesz szolgaként sem, mert a Híd választói Fidesz lakájokat sose fognak választani!!!

Orsolya Tóth Balkó Gábor, továbbítottam a választ, mivel engem hisz önnek. Szerintem egyébként az összes komment a cikk alatt holnapra törölve lesz, de legalábbis ez a része. Úgy kell Csonkának. Ha válaszolt volna tisztességes politikus módjára nekem, a választópolgárnak, és nem kezdett volna el kamuprofilt vizionálni normális válasz helyett, akkor ez a vita nem fajult volna így el.

Balkó Gábor Itt megmarad Csonka vádaskodása, ez is erősíti a tavaly írt véleményemet az MKP-ról!

Orsolya Tóth Balkó Gábor, némely politikusnak még a politikai ösztöne sem működik: Ahelyett, hogy letiltanák az embereket, meg arra hivatkozva, hogy valakinek kamuprofilja van, nem válaszolnak a feltett kérdésekre, tehát ehelyett ha adnának egy legalább diplomatikus választ, amibe nem lehet nagyon belekötni, akkor nem fajulnának idáig a viták, amikből végeredményben ők jönnek ki vesztesen, sajét maguknak ártanak. De ilyen Csona Ákosoknak még ennyi politikai érzékük sincs, s az ilyenek akarják velünk elhitetni, hogy a mi érdekeinket akarják képviselni, röhej. Nem tudom, honnan veszik a bátorságot, hogy hülyének nézik az embereket. Mondjuk, engem marhára nem zavar, hogy egy Csonka Ákos mit gondol rólam, de hogy a saját jól felfogott érdekében nem képes intelligensen viselkedni, hát ez már tényleg örkényi.

Balkó Gábor Ez alatt a cikk alatt állítja Csonka Ákos, hogy én vagyok Orsolya Tóth
http://felvidek.ma/2017/08/ravasz-momentum-a-hid-kormanybiztosa-budapesten-a-momentum-rendezvenyen-tamadta-az-orban-kormanyt/
https://www.facebook.com/FELVIDEK.ma/posts/1615676211788022

Balkó Gábor T. Orsolya Tóth, mint látom Básti gólyasz@rozó Sanyi is beszállt, ez a személy kollektíven belerúgott a nem MKP választókba, vagyis fele magyarságba, levegőben repkedő gólyasz@roknak nevezte őket, hát ezek az igaz hitű magyarok, az MKP díszei, mint Ladányi Lajos Zoboralján, aki megfúrta az 1999-ben indított magyar óvodai foglalkozások hivatalosítását, mikor ezt állította: "hülyeség magyar óvodát kezdeményezni", azóta is csak 1 magyar óvodai csoport működik Zoboralján, aminek a következménye, hogy lassan bezárnak a magyar alapiskolák, és tavaly ezt a személyt tapsolták Kolonban az MKP országos Szent István ünnepén, mikor már tudvalevő volt, hogy a szomszédos Zsérén 2 hét múlva nem nyílik magyar alsótagozat. Nos ez az igazi arca az MKP-nak, Zoboraljára a pusztulást hozták, elsősorban Duray Miklós!!! A MOmentum szúrja Csonka szemét, de hogy a Smerrel kolaborálnak Kassán és Nagyszombat megyébenn, sőt Slota SNS-ével is összeborultak a megyei választásokon, az rendben!!!

Orsolya Tóth Többen rákérdeztek MKP-politikusok fb-oldalán, hogy az MKP miért a Smer jelöltjét támogatja Kassa megyében. Nem válaszolt egyik sem. Nyilván nem tudnak mit felelni, gyáván hallgatnak. Ugyanazt csinálják, amiért a Hídra tüzet okádnak.

Balkó Gábor Az érthető, hogy a pártok a nekik és pártjuknak megfelelő legjobb megoldást választják, de akkor nincs mit mutogatniok a másikra!!!

Ez volt a párbeszédem Orsolyával, a vádaskodó Csonka Ákos nem oldotta fel a letiltásomat a Felvidék.ma facebook oldalán, így személyesen nem állt módomban megvédeni magamat és a nevemet.
Ez az eset tanúsítja, hogy mire képesek a az MKP megmondó emberei, az MKP-ban engem zoboralji messiásnak titulálnak, gondolom ez a szalonképes megszólításom a nyilvánosság előtt, akkor milyen lehet a szalonképtelen?!
Igaz, én is „elragadtattam“ magamat Csonkának írt üzenetemben, a „mocskosszájút“ nem kellett volna leírnom, de sajnos néha durvábban sikerül a válasz.
Egy alkalommal a Felvidéki Politikai Vitaklubban (hónapokkal ezelőtt kiléptem) az itt említett Básti Sándort „idióta baromnak“ neveztem, de ezt egyáltalán nem sajnálom, megérdemelte, mert aki kollektívan gyaláz, levegőben röpködő gólyaszaroknak nevezi a vegyesházasságban élők gyermekeit, az nálam mást nem érdemel! Mert egyáltalán nem szabad gyalázni a kettős identitásúakat, hanem megnyerni őket a mi oldalunkra, a bástiféle gyalázkodással pedig épp a fordítottját érjük el, és a szlovák iskolába beíratottakkal és szüleikkel szemben is Jó Pásztorként kell viselkedni, nem kirekeszteni őket a magyar közösségből, hanem megkeresni az elveszett bárányokat és befogadni, csakis így lehet a részünkre rossz döntésüket helyrehozni!
Csakis az ítéljen és ítélkezzen, aki mindent akadályt elhárított a magyar iskolába vezető útról, és ennek ellenére is lesznek, akik nem a magyar iskolát választják gyereküknek, de eddig ilyen személy nem született Szlovákiában, sem a Kárpát medencében!!!

Balkó Gábor
Kolon, 2017. szept. 5.
http://www.zoboralja.sk