Ébredjünk.....

Sági Ipoly | 2019. október 24. - 20:11

Ébredjünk föl...

     Ma már tálán teljesen világos, hogy az MKP nélkül nem lehet parlamenti képviselete a szlovákiai magyarságnak. Sajnos  eddig tartott hogy az MKP vezetése is  ezt felismerje.  Eljött az idő, hogy végre  a dolgok a helyükre kerüljenek. 

     Olyan lista kell ahol mindenki ugy érzi majd, hogy legalább részben megtalálja  a számítását, teljes elégedettség soha nem  lehet.  Cssináljunk olyan listát ahol ott lesz a domináns MKP, ne feledjük hozza a 4%-ot, Ti többiek pedig hozzátok a bejutáshoz szükséges többi szavazatot, választót.

     A listán ott van a hely e Simom Zsolitinak is az  Összefogásnak no meg  persze a t öbbieknek is, a HIDnak is ha hajlandóak lesznek elviselni az alárendelt szerepüket.   Csak BB nem lehet ott, viszont látásra Béla. Ennyi volt, holnaptól nem Te dirigálsz, el kell fogadnod hogy elég volt belőled, a Ficoval való bizniszt nem tudják neked soha megbocsájtani, nem is lehet.

    Remélem most  mindenki félreteszi  a szeméyes sérelmeket, a számokban kell megegyezni, olyan listát kel leadni ami biztosan bekerül , még akkort is ha a részletekben nem sikerül  mindig megegyezni. Még az se baj ha utána külön politizálunk. A nemzetiségi alap összeköt, de vagyunk liberálisok, szociáldemokraták, nemzetiek, de mutassuk meg hogy ezt a sokszinűsékget tudjuk végre a saját előnyünkre is használni. Ez csak rajtunk múlik. Most az a fontos hogy olyan formáció jöjjön létre aki bekerül a parlamentbe. A többit majd megbeszéljük azután.

      A legnagyobb felelősség az MKP oldalán van, de remélem a feladat megoldható......