Élet Magyarországon! Magyar nők lehessenek egyben európai nők!

tagholnap | 2019. február 14. - 16:28
Mérsékelt demokrata politikai vélemény, hogy a családok erősebb támogatása jó út a magyar valóság tükrében. Évtizedes mérsékelt demokrata igény volt (már 2007 körül) a bölcsődék anyák számára elérhetőségének megteremtése, ahogy a mérsékelt demokrata javaslat a “Fordított Szocpol” körvonala látható a nők számára adandó hitel mögött.

A magyar nők Európa közepén élnek, Európában kívánják tudni gyermekeiket, ha egyáltalán a körülményeik mellett tudnak gyereket vállalni!

 

Mérsékelt demokrata politikai vélemény, hogy a családok erősebb támogatása jó út a magyar valóság tükrében.

Évtizedes mérsékelt demokrata igény volt (már 2007 körül) a bölcsődék anyák számára elérhetőségének megteremtése, ahogy a mérsékelt demokrata javaslat a “Fordított Szocpol” körvonala látható a nők számára adandó hitel mögött.

Ma is, holnap is a magyar megmaradás útjának egyik oldala ez!   Miért telt el 10 év az évértékelő ezen bejelentéséig?

 

Torz ingatlanpiacon a családok támogatása sokkal gyengébb hatást ér el, mint a mérsékelt demokrata politikai álláspont szerinti állami építőipar, önkormányzati építési vállalkozások beindítása mellett!

(Ma torzult a bérlakások piaca, egyre torzabb és elérhetetlenebb a lakások piaca a magyar nőknek.)

 

Magyar nők hol vannak a politikából Magyarországon?

 

Magyar nők igazi támogatása a humánus Magyarország helyreállítása, a jogi dereguláció a nők, a családok, a magyar ember előnyére!

 

Fontos megérteni a mai magyar embereket, ideértve az “élni és élni hagyni” igazi magyar sajátosságát.

Mérsékelt demokrata álláspont, hogy a magyar ember magánszférájának politikai megsértése – a magyar exodus egyik oka.

 

Magyar nők tapasztalják, hogy a család nem pusztán olcsóbb hitellel támogatandó ma!

 

Több tízezer fiatal és középkorú ,magyar ember életét keseríti meg az állam valóságtól való elszakadása, a nyelvvizsga miatti diploma visszatartás ügye!

Hol volt ezeknél a jogszabályoknál a magyar család védelme, vagy a nők támogatása?!

 

Nem enyhíti a rossz jogszabályok kárait, hogy már a munkaerőpiac részben megkerüli  az okozott gondot, a fiatalok részben el tudnak helyezkedni diplomájuk hiányában is!

 

Magyar nők ma döbbenettel értesülhetnek arról, hogy az állam még a TELC nyelvvizsga feltételeit sem biztosítja ma, jelenleg!   

 Hol itt az állam figyelme?