Európa ma itt! Magyar politikus, jó államférfi a magyarság összeterelésén kell, hogy dolgozzon ma!

Mérsékelt demokrata politikai alapgondolat, hogy nincs kétféle magyar se vidéken, se Budapesten, se ma, se holnap. Minden politikai irány egyetért abban, hogy komoly választás előtt állnak 2018-ban a magyar választók. Valódi politika, igazi államférfi kérdése ma: Milyen messze van ma Európa és a politika a nők szavazataiban?

 

Valódi politikus, igazi magyar államférfi egyetlen feladata a mérsékelt demokrata politikai szemlélet szerint, a magyarság egyben tartása - nem pusztán ódivatú, formális ügyekben.

Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata  politikus: " Minden jó államférfi elhatárolódik a választási csalás pártjaitól!    Miért nem megy csalás nélkül?

 

A magyar nő, magyar család dönti el a ma Magyarországon zajló választás eredményét!"

 

 

Magyarság számára Európa fontos partner, a nyugati szél kell, hogy átjárja a magyar családokat, magyar falvakat.....

Politikai feudalizmus és Csák Máté (Olvasson utána földrajzilag is egyező a történet..) politikai története már ismert, új politika , új út kell.

 

Mérsékelt demokrata nézőpontból nehezen érthető, hogy a FIDESZ által elért makrogazdasági eredmények, nemzeti iparfejlesztési célok és turisztikai térségi sikerek elhomályosulnak, mert az állampolgárok szabadsága, a jogállam intézményei, a jog előtti egyenlőség súlyosan csorbult az említettek mellett.  Mire volt ez jó?

 

Budapesten és vidéken az emberek igénylik a szabad és független sajtó létét, ahogy az 50-es években is igényelték a Szabad Európa Rádió hangját a családi házak mélyén, a baráti társaságokban Budapesten.

 

Elmaradt az agyonsanyargatott magyarok számára az "Élni és élni hagyni" politika, a FIDESZ 2010 vároldalban tartott választási beszéde után.

 

Ma ez a kortárs politikai kérdése, magyarság vidéken hallatszó, a magyar politika egyik "zúgó vészharangja!"

Magyar exodus, demográfia tragédia a lakosság válasza.

 

A nő döntése holnap, a magyar sors alakulása, európai kérdés!