Európa ma itt! Magyar politikus, jó államférfi a magyarság összeterelésén kell, hogy dolgozzon ma!

tagholnap | 2018. április 7. - 12:37
Mérsékelt demokrata politikai alapgondolat, hogy nincs kétféle magyar se vidéken, se Budapesten, se ma, se holnap. Minden politikai irány egyetért abban, hogy komoly választás előtt állnak 2018-ban a magyar választók. Valódi politika, igazi államférfi kérdése ma: Milyen messze van ma Európa és a politika a nők szavazataiban?

 

Valódi politikus, igazi magyar államférfi egyetlen feladata a mérsékelt demokrata politikai szemlélet szerint, a magyarság egyben tartása - nem pusztán ódivatú, formális ügyekben.

Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata  politikus: " Minden jó államférfi elhatárolódik a választási csalás pártjaitól!    Miért nem megy csalás nélkül?

 

A magyar nő, magyar család dönti el a ma Magyarországon zajló választás eredményét!"

 

 

Magyarság számára Európa fontos partner, a nyugati szél kell, hogy átjárja a magyar családokat, magyar falvakat.....

Politikai feudalizmus és Csák Máté (Olvasson utána földrajzilag is egyező a történet..) politikai története már ismert, új politika , új út kell.

 

Mérsékelt demokrata nézőpontból nehezen érthető, hogy a FIDESZ által elért makrogazdasági eredmények, nemzeti iparfejlesztési célok és turisztikai térségi sikerek elhomályosulnak, mert az állampolgárok szabadsága, a jogállam intézményei, a jog előtti egyenlőség súlyosan csorbult az említettek mellett.  Mire volt ez jó?

 

Budapesten és vidéken az emberek igénylik a szabad és független sajtó létét, ahogy az 50-es években is igényelték a Szabad Európa Rádió hangját a családi házak mélyén, a baráti társaságokban Budapesten.

 

Elmaradt az agyonsanyargatott magyarok számára az "Élni és élni hagyni" politika, a FIDESZ 2010 vároldalban tartott választási beszéde után.

 

Ma ez a kortárs politikai kérdése, magyarság vidéken hallatszó, a magyar politika egyik "zúgó vészharangja!"

Magyar exodus, demográfia tragédia a lakosság válasza.

 

A nő döntése holnap, a magyar sors alakulása, európai kérdés!