Európa ma, magyar politikus és politika a mérsékelt demokrata értékekért!

tagholnap | 2016. november 26. - 15:12
Vezető mérsékelt demokrata, Országbíró Zoltán álláspontja "Magyar politikus, a jelen külpolitikai viszonyok között, az európai intézményi integrációkkal tehet a magyarságért." Európa közös határvédelme, a török elnöki kijelentések után, talán a legfontosabb kérdése az európai politikának, magyar külpolitikának. Hasonlóan lényeges a titkosszolgálati kooperációk minőségi javulása, e területen a magyar politikusok kétséget kizáró készsége.

Mérsékelt demokrata politika régóta megfogalmazta, az okos migráció, okos integráció gondolatait.  

 

Magyarország városai, Budapest utcái megmutatják, hogy a migráció teljesen nem kerülhető el.

 

 

Ennek előfeltétele az elő Európa gondolata, ahonnan az okos migráció, egy európai közös határvédelem támogatásával tud csak megvalósulni.

 

Franciaország, Németország, Hollandia lakosai számára világos, hogy a menekültek integrációja hatalmas erőfeszítésekkel, problémákkal tarkítottan valósul meg, ha az elő Európa nem jön létre.

Menekültek megfelelő felkészülés és integrációs felkészítés nélküli  áradata általános életminőségi visszaesést és közbiztonság romlását hozza mindenütt.

 

Törökország elnökének nyilatkozatait, a mérsékelt demokrata politika új és komoly külpolitikai körülménynek értékeli.  Lassan felépülő európai közös határvédelem tükrében, egyenesen meghatározó lehet a következő években.

 

 

Önmagában a migrációs hullám milliós tömegeinek "lebegtetése", átírhatja Európa politikai térképét, benne eddig elért eredményeinek visszaépülését.

Olaszország, Németország választásokra készül.      

 

Mérsékelt demokrata álláspont, hogy az európai integráció (intézményi, titkosszolgálati, határvédelmi stb.) építésében mára, minden a magyarságért elkötelezett politikusnak lehetősége szerint részt kell vállalnia.