Európában a politikai feudalizmus vitatkozik Brüsszelben a kortárs világgal, a mérsékelt demokraták szerint!

tagholnap | 2016. február 18. - 10:12
Hol foglal el helyet Magyarország e vitában? Semmiképpen nem biztató a történelmi távlatokban nézve a hazai civilek háttérbe szorítása, az átláthatóság nélküli és aránytalan közpénz felhasználások, párhuzamosan sanyargatott kisvállalkozói réteg, duzzadó közmunkás tömeg. Mérsékelt demokraták 2010-ben meglátták a történelmi lehetőséget Magyarország számára, de az a politikai feudalizmus pillanatnyi előnyein veszni látszik - fogalmazza meg a vezető mérsékelt demokrata Országbíró Zoltán.

 

Egy történelmi vonal úgy tűnik fennmaradt 2016-ban a Lajtánál.......................................... Igen régóta látható vonal ez.

 

A kortárs haladó politika és a politikai feudalizmus vitáját látjuk Brüsszelben és Európában.

 

Ennek brutális felerősödése az USA és Orszország külpolitikai döntései miatt jött létre, a migráció hatásán keresztül.

 

A mérsékelt demokrata politika a kortárs politika egyik iránya, melyet Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata Magyarország számára jó politikai útnak tart.

 

Országbíró Zoltán a kortárs politika egyik személyisége

 

Számos kormányzati és miniszterelnöki kezdeményezést elismer, a konstruktív politikai keretben aktív, mérsékelt demokrata politikai gondolkodás.

 

Kivitelezésük, előkészítetlen és káros jogszabályok tömege, azonban ezek eredményeit töredékessé teszi.

 

Összességében a politikai feudalizmus pillanatnyi előnyei a hatalomban lévőket eltéríti a valóban államférfihoz, államférfiakhoz méltó jogi és politikai megoldásoktól.

 

Ezért fordulhat elő, hogy Magyarország az európai vitában rossz padsorban ül.     Ennek kárait Magyarország mellett,  a székelyek és külföldön magyar munkavállalók látják.