Félelem és reszketés Bősön

Csehszlovák Kém | 2015. szeptember 22. - 12:45
„Te kivered nekem, én kiverem neked. Hogy oldjuk a feszültséget. De semmi buzulás! Buzulás az nuku!” – ez a klasszikus Torrente filmjelenet jutott eszembe, amikor megláttam Dobay Gergely és Marian Kotleba fejét egy közös rendezvényen, amit a hétvégén tartottak Szlovákiában, Bősön, ki tudja, hanyadik próbálkozásra a nemnácik. Sajnos, a szenzációs para-videófelvétel alapján azért kijelenthetjük, hogy csak részben működik a párhuzam.

No, nem mintha nem lennének Kotlebáék vagy a HVIM-esek legalább akkora suttyók, gusztustalan szexisták és idegengyűlölők, mint a spanyol rendőrség szégyene, aki legalább vicces és a társadalom elé görbe tükröt tartva szórakoztat, de hát a bősi felvételek alapján sírni támadt volna kedvünk. Persze azért nevettünk is: ezek sem fogják már összerakni Nagymagyarországot L A bátor nemnácik annyira gyávák, hogy háború elől menekülő rakás kisgyerektől, anyukától meg csontsovány férfiaktól teljesen összecsinálták magukat!

Éljen a szlovák-magyar fasiszta szövetség!

Kérem, az történt, akkora a veszedelem, a baj és a zavar a fejekben, hogy a jobbikos Hatvannégy Vármegye Mozgalom a Mi Szlovákiánk Néppárt együtt demonstrál – a gyűlölet összeköt, írhatták volna a trasnzparenesre. Sajnos nem ezt írták, hanem valami sokkal kínosabbat: „Real Syrian men fight for their homeland and family, pussies comes to Europe”. Ezt valahogy úgy lehetne szabadon lefordítani, hogy „A tökös magyar ember Etelközben harcol a besenyővel, a töketlen meg a Kárpát-medencébe megy!”

A transzparenst büszkén tartotta a gyerek 64 vármegyés pólóban és hát ez a Dobay tényleg biztosan nem pussy, csak nekimegy a kerekesszékesnek is, ha nem az nem tér ki előle.

Azért ha valaki látja, szóljon már neki, hogy kevés aljasabb dolog van annál, amikor békében élő emberek, a háború elől menekülőket gyávasággal vádolják. Végül is, olyan kontinensen élünk a középkor óta, de még flasbackelhetünk egy 70 évet is vissza, amikor a 16 és 50 közötti normális emberek menekülhettek a háború elől vagy mehettek meghalni, megsebesülni.

Taps a bősi szürrealizmusnak!

Szíriában jelenleg nincs olyan harcoló fél, amely mögé normális, civilizált életet élni akaró ember beállna. A Putyin által támogatott véres diktátor és vallási fanatikusok között nincs sok választás. Aki normális, az menekül onnan és ahogy a menekültek száma mutatja, rengeteg a normális szíriai ember, akik olyanok, mint mi. És ezek után kiállni és legyávázni ezeket az embereket, akik az olyan őrült eszmék elől menekülnek, amit Dobay képvisel…

Nézem a fotót, de csak csendben továbblépek egy másik oldalra a böngészőmben.

A HVIM internacionalista nácija nem csinál mást, csak saját nyomorult életéből fakadó frusztrációkat próbálja leverni azokon, akik legalább megpróbálják, még ilyen istentelen körülmények között is, hogy jobb élet reményében útra induljanak. Debilkénk fogja magát, kikel a kényelmes vackából, és lemegy a térre buzulni egyet Kotlebával, majd pussyzik.

Az ilyeneknek egyébként mindegy, kit gyűlölnek, nem gyűlöletük tárgya a fontos, hanem maga a gyűlölet. El kell menni 64 vármegyés pólóban szlovák neonácik közé? Ez nem akadály, csak találjunk egy még jobban gyűlölhető ellenséget!

Magyarországon kívül minden hanyatlik!

Globalizált világunkban ezek az emberek olyanok, mint az egykori nemesek, akik születési előjog alapján gondoltak többet magukról, mint valódi helyzetük, a szír menekültek pedig a jogfoszott jobbágy helyzetében vannak. Dobay és társai, a mai globalizált világ „nemesei”, akik félelmükben még azokkal is képesek demonstrálni, akiket máskor 0-24-ban gyaláznak és gyűlölnek, egymás létezését kölcsönösen letagadják – Nagymagyarország-póló!!! - és akik félelmükben a sarokba bújva egyedül „európai születésüket” tudják kitenni az ablakba, de semmivel nem különbek, mint akik most a világ más tájairól Európába jöttek.

Ez Nyugaton már jobban látják, Keleten még kevésbé. Amúgy pedig mindenki nyugodjon le: a jobbágyfelszabadítás és a társadalmi jogok kiterjesztése is Nyugatról indult meg Kelet felé és így lesz ez most a Facebook koszakában is. Unokáink pedig csodálkozva olvasgathatják a történelemtankönyvben mennyire debilek voltunk, ahogy röghöz kötöttünk (értsd: állatként bántunk) és elhajtottunk embereket egy olyan korban, amikor a népességfogyás és a képzett munkaerőhiány sokkal nagyobb probléma, mint az integrálódni képtelen „white trash” paranoiája és félelme az ismeretlentől és a mássággal szemben.