Ferenc pápa agymosott, megdöglésre érett gec* lenne?

Barak László - excl. | 2016. augusztus 1. - 12:39
Az van most, hogy a keresztény Európát a muszlim betolakodóktól féltő újkori keresztes lovagok és lovagnők (lásd a net virtuális pocsolyáit) a római pápát a legenyhébben szólva is agymosott korruptnak, ettől sokkal hülyébben pedig megdöglésre érett gecinek minősítik. Csak azért, mert Ferenc bácsi nem a lincselésről prédikál a menekültek rovására, hanem az irgalomról. Mi több, szerinte az iszlám nem egyenlő a terrorizmussal.

Némi arisztokratikus felülnézetből elintézhető lenne ez a degenerált virtus azzal a ténnyel is, hogy az efféle csürhe nyilván csak annyit tud a kereszténységről is, mint az iszlámról. Ilyen alapon tehát biztonsággal kijelenthető, ezek az újkori keresztes lovagok és lovagnők nem tehetnek róla, hogy olyanok, amilyenek. Az ostobaság ezért nem bűnös állapot – nem jár jogi felelősséggel.

A hétköznapi bűnt egyértelműen azok a politikusok követik el, akik ún. hatalomtechnikai meggondolásokból óránként szervírozzák a csürhe vályújába a gyűlölettel fölturbózott moslékot. Így aztán, ami befolyik, rögtön ki is folyik ugyanoda. Mindenhova. Persze, hogy Ferencre is fröccsen belőle…