Hatalom és népszavazás! Új út és új politika a mérsékelt demokrata politika!

tagholnap | 2016. április 12. - 12:42
Mérsékelt demokrata szemlélet a politikában új út és új politika szükségességét képviseli! Szinte érthetetlen, hogy a hatalom különféle megőrzése miatt alkalmazott technikái mellett, a hatalomban lévő politika miért nem él elégszer, a rossz törvények gyors visszavonása eszközével, helyreállítva az eredeti állapotokat az adott jogi területen?! Magyarországon legkisebb erőfeszítéssel a kormányzó pártok sokkal kiegyensúlyozottabb választói bizalmat élvezhetnének.......... Már a civil törvény, a Ptk. gazdasági társaságokat szabályozó része, a humánus családi csődvédelem esetében az első kettő visszavonása, hatályon kívül helyezése könnyebbé és értelmesebbé tehetné a magyar emberek életét. Természetesen ez a hatalomban lévőknek mindig siker. Vasárnapi boltzár visszavonása 1:100.

Mérsékelt demokrata politikai elv: Tisztelni kell a megszületett magyar embert!

 

A megszületett magyar embernek kijáró tisztelet, ebben a megközelítésben az emberarcú jogszabályok társadalommal közösen tervezett előkészítését is jelenti. Jogszabályok emberi sorsok alakulását jelentik.

 

Önkéntesek érdeklődése hasznos a sorkatonaságnál.

 

 

Mérsékelt demokrata politikusként Országbíró Zoltán, fel kívánja hívni a figyelmet arra, hogy a jogszabályok a civileket, mikrovállalkozásokat ellehetetlenítő jogi helyzetekbe sodorja. (Könyvelők hiánya, irreális bírságolások, új Ptk. káros hatásai az életszerűtlen szabályozási részekkel stb.)

 

Miért nem támogatja a jelenlegi jogszabályok szinte átláthatatlan halmaza a mikrovállalkozásokon keresztül a családokat?

 

 

Mit csinál a pályázati rendszer és mit csinál a hatóság?

 

Kifejezetten támogatható vidéki  10.000 fős települések mikrovállalkozásait támogató pályázatok mellett, a már régóta dolgozó vállalkozások bürokratikus megsemmisítése zajlik a cégbíróságok közreműködésével, elmulasztott állami könyvelési támogató szolgálat helyett – melyre a mérsékelt demokraták a kialakult helyzetben két évvel ezelőtt már javaslatot tettek le a parlamenti rendszerben.

 

 

A mikrovállalkozások megszűnése a dolgozni akaró családoknak óriási kiadások halmaza, mely tömegessége miatt, a választói bizalom folyamatosan sorvad a hatalmon lévő pártok felé.

 

 

Mérsékelt demokrata politika az új út, az új politika mellett áll ki.      Hatalom és választók érdekei megfelelő politikai döntéseknél nem keresztezik egymást.