A Híd időt húz, miközben játszik a MKP-vel

Vegytiszta időhúzás Híd módra. A szlovákia magyar appeasement heti történései: a Híd időt húz, miközben játsszik a MKP-vel.

A Híd gyertek haza ludaim játékára a Magyar Fórum határozott nemmel válaszolt. Nem telt el nagyvennyolc óra és más asztaltársasággal tislizve változtattak a retorikán. Ami kedden a Hídnál multietnikai szájízű volt, az csütörtökön merengés lett a választási koalícióról.

Vagyis az MKP házi feladata szól erről, ugyanis a Híd bő másfél hétig szabadságra megy, tehát házon kívül lesz.

Az idő pedig feltartóztathatatlanul halad, és jelen esetben, magyar szempontból mindenképp, a legkisebb kormánypártnak dolgozik. Ugyanis, amennyiben képesek fenntartani a belső struktúrákon át- meg végigfuttatott feladatoknak álcázott időhúzást, addig sem történik rajtuk és tudtukon kívül más. Például Gombaszög. Mert az is a szabadság idején történik, élőben jelen lévő fiatalok ezrei előtt, de mint az olvasható volt, majd más formában, más helyen bepótolják, a Híd szabadsága után. Tehát, tessék várni, majd jönnek.

Számos elemző és választópolgár véleménye szerint a szlovákiai magyar közösség kritikus idő előtt áll, ahol nincs helye a felesleges időhúzásnak.

Vagy talán csak idelent tűnik olyan kiélezettnek az egész szlovákiai magyar politikai helyzet?