Hol guberál Csáky Faszpirin Pali?

Barak László - excl. | 2015. november 9. - 15:44
Ha egy közszereplő holmi névtelen „ismerősökre“ hivatkozva lenget be ellenfeleit bemaszatoló pletykákat, holtbiztos, hogy hazudik, vagyis csal.

Ha egy választói szavazatokért nyomuló politikai egylet kizárólag valakik vagy valami ellen kampányolva képes megfogalmazni/láttatni magát, akkor az az egylet egy kalap szart sem ér. Pláne hosszútávon.

Csáky Faszpirin Pali (copyright Bödők Zsigmond) ilyen alapon csont nélkül minősíthető egy hazug csalónak. De akár szar embernek is. Az általa fémjelzett politikai egylet pedig vele együtt arra a szemétdombra való, ahol általában a legalávalóbb és leggátlástalanabb bunkók guberálnak.

Debilekből egyébként, sajna, folyamatos a fölhozatal. Aki nem hiszi, járjon utána itt...

Ugye világos, hogy Csáky Faszpirin Pali most is együtt guberált a magyaranyaországi Nagy Tesóval. Mint általában. Holott jó eséllyel borítékolható, mennyit ér azzal etetni a felvidéki szlovákiai magyarokat, hogy Bugár Béla egy nemzetáruló zsidóbérenc. Aki Soros György vezényletével akarja fölszámolni a Magyar Koalíció Közösség Pártját. Hogy „a magyar párt“ pozsonyi székházának helyén majd mielőbb mecset épülhessen a Csallóközbe csempészett menekülteknek…