Humán reform és politika? - Robotok, vagy emberek vállalkozásai lesz az irány?

tagholnap | 2017. március 20. - 12:49
Mérsékelt demokrata politika Magyarország fejlődésében a versenyképességet célzó gazdasági reform erősödését és a jogalkotás humán irányú reformját megkerülhetetlen feladatnak látja a kormányzó politikai pártok számára. Építő politika a reform szükségét már nem vitatja, hiányában politikai cezúra kell!

 

Mérsékelt demokrata gazdaságpolitika a humán hozzáadott értékű vállalkozói tevékenységek pártatlan támogatását, a vállalkozások bürokráciájának és jogi hálójának leegyszerűsítését egyik legfontosabb gazdasági és kormányzati kérdésnek tartja!

 

Támogatni érdemes minden erősen humán és tudás hozzáadott értékű állami, vagy KKV, ill. egyéni vállalkozói tevékenységet, időt és bürokrácia nélküliséget biztosítva a kinövekedésükhöz!

 

 

Mérsékelt demokrata politika Magyarország fejlődésében a versenyképességet célzó gazdasági reform erősödését és a jogalkotás humán irányú reformját megkerülhetetlen feladatnak látja a kormányzó politikai pártok számára.

 

 

“Építő politika része az okos és humánus reform a jogalkotásban, a vállalkozások irányába ható politikában és kormányzati döntésekben..” – fogalmazza meg Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata.

 

 

 

Állami jó példa lehet a mentőautók gyártása, bármely sok felszereléssel gyártott kis szériában előállított magas hozzáadott értékű termelés.

 

Ilyen volt a sikeres új magyar tűzoltóautó gyártása és termelésének felépítése.

 

 

KKV szektor számára – mérsékelt demokrata országépítő politikai szemlélettel – minden magas humán és tudás hozzáadott értékű szolgáltatás támogatandó. (Pszichológusi rendelések, újságíró iskolák, órás műhelyek, vendéglátás és a attrakciói, minőségi élelmiszerek kisvállalkozói termelése, cserépkályha építés stb.)

 

Svájc, Németország, Hollandia, Svédország előttünk állnak a versenyképességre is ható  ilyen irányú gazdaságpolitikával.

 

 

Mérsékelt demokrata gazdaságpolitika felhívja minden politikus figyelmét, hogy a robotok a segédmunkákban, ipari termelésben a mag – Európában már az üzemek küszöbén állnak!