Így múlik el a hülyék, a filléres simlisek dicsősége

Barak László | 2016. február 3. - 15:27
Látszólag nehéz eldönteni, véletlenül lőtte-e magát lábon az Magyar Közösség Pártjának „mesterlövész“ Bélája (Halász) a jelképes autonómiapuskával, avagy direkte Berényi Jóska, az „egyetlen magyar párt” elnöke volt a közvetett célpontja. Mindenesetre jól betalált és süllyednek.

Maga a „mesterlövész” a politikai süllyesztőbe, Berényi meg majd a márciusi választások után követi őt. (Egyébként, ha lenne még benne legalább nyomelemekben némi tisztesség, már most elsüllyedne ő is. Szégyenében…)

Halász Béláról ennyit. Kár több szót vesztegetni ugyanis egy olyan fószerre, aki se nem több, se nem kevesebb egy szimpla gatyaletolós ripacsnál. Akinek azzal, hogy fölcsempészte magát az MKP parlamenti jelöltlistájára, végre megadatott, hogy AUTONÓMIÁT nyerítve némi föltűnést keltsen. Persze leginkább csak a szlovák nemzeti tulkok köreiben. Miközben ő, mint magyar nemzeti tulok, föl sem érné azt a szarkupacnyi magaslatot, ahonnét esetleg látszott volna, hogy mutatványa a politikai mainstream ingerküszöbét tulajdonképpen el sem éri. Akárcsak Berényi Jóska eddigi folyamatos autonomistapista ömlengései

Hjah, hol vannak már a régi szép idők, amidőn Slota Janó naponta többször is magyar vért izzadt. Zsigerből. Vagy Robo ama "vészkorszaka", amikor még egy-egy friss határ menti vakondtúrásban is a szlovák államiságra törő magyar irredenták földalatti mozgalmát sejt(t)ette.

Ez van, így múlik el a hülyék, a filléres simlisek dicsősége. Tök fölösleges hát azon is agyalni, alapból lúzer-e az MKP Bélája vagy egy szabotőr, a ZELLENSÉG eszköze…