A Jobbik Dunaszerdahelyen: Vagy nagyon bátrak vagy nagyon hülyék!

Csehszlovák Kém | 2015. október 15. - 09:07
Gyertek, sírjunk együtt: semmi nem jön össze a Jobbiknak, Kárpátalja után Szlovákiában is lebuktak a fajmagyarok.

Ezek vagy nagyon bátrak vagy nagyon hülyék, jutott eszembe a klasszikus dilemma, amikor elolvastam a parán a hírt: Dunaszerdahelyen rakott fészket a Jobbik. Újabb botrányos történetbe keveredett a Szélsőjobb Hívatlan Vendég a határokon túl. Pedig még előző nemzetközi ügyük, KGBéla története sem hűlt ki, kedden jött a friss hír, megindulhat a vizsgálat kémügyben, felfüggeszteték a Magyarország érdekeivel szemben politizáló jobbikos mentelmi jogát.

Kiderült, a fajmagyarok attól a Cséfalvay Páltól béreltek helységet fogadóirodájuknak, aki korábban egy olyan autonomista szervezetet pörgetett, amelynek programját egy szlovák nacionalista körökkel jó barátságot ápoló, szlovák titkosügynök számítógépen írták. Az egészen elképesztő sztoriról bővebben itt tudhattok meg részleteket. Persze, ha már ott volt a Para az irodamegnyitóalkalmából rendezett sajtótájékoztatón, rákérdezett a az érintett bohócoknál, miért is kokettálnak szlovák kémekkel. Köpni-nyelni nem tudott sem Cséfalvay, sem a mindig alaposan felkészült és basznivaló egyiptológusokkal álmodozó Nemzetpolitikai Ka-bi-net-ve-ze-tő!

Illusztrációs fotó Szávay előéletéből

Jaj, szegény Szávay „Faszpumpa” István csak ült és nézett bután maga elé, mint aki semmit nem ért.

Pedig Pista, a helyzet az, hogy nektek már semmi nem jön össze! Értem én, hogy nemrég még azt hittétek, megy a szekér. Boldog volt az MLM-ügynök a párt élén, megelőztétek már az MSZP-t is. Egy tetovált nácival nyertetek Tapolcán, csak azt felejtettétek már megint el, hogy mint eddig, ha kell, a Fidesz lenyúl bármit, ha érdekei úgy kívánják. Akár a náculást is. Közpénzből amúgy is jobban megy az uszítás a menekültek ellen, mint rubelből…

A Jobbik ahol tud, segít – majd kitiltják őket…

Csak ült és bámulta az asztalt Szávay „Faszpumpa” a szerdai sajtótájékoztatón és egy pillanatra deja vu érzése támadhatott. Nem olyan régen történt, 2010 decemberében, amikor a Jobbik Kárpátalja és a Jobbik EP-képviselője Kovács Béla képviselői irodát nyitott Beregszászon. Sőt, létrehozták a Jótékonyság Alapítványt is, a cuki, segítőkész fiúk. Magyarország azóta sem lett nagyobb, de történtek még szomorúbb dolgok ezekkel a becsületes és jószándékú fiúkkal.

Kovács Béla, Jobbik EP-képviselőt, az Európai Unió területén fülön csípett első, Putyin zsoldjában álló orosz kémet 2014 augusztusában tiltotta ki Ukrajna területéről. A Magyarországon orosz érdekeket képviselő Jobbik alelnökének, Szávaynak 2014 decemberében mutattak az ukránok piros lámpát a határnál. Pedig ahogy a dunaszerdahelyi sajtótájékoztatóján Pista elmondta, ők csak segíteni szerettek volna…

Most már biztos mindenkit furdal a kíváncsiság, mi a túrót csinálhattak ezek a megélhetési magyarok, és, főleg, mit kapott a nyugat-ukrajnai régió (Kárpátalja) a Jobbik jótékonykodóitól? Esküszöm, nem fogjátok kitalálni:

Rovásírástáblákat! J)))))

Komoly! Tizenkét településen helyezték el és „avatták fel piros-fehér csíkos textilerdő árnyékában krikszkrakszaikat… A Jobbik kárpátaljai további aknamunkájára aztán a szokásos, már Szlovákiában az MKP-n belül megismert forgatókönyv alapján folytatódott.

Például a Selye Egyetemhez hasonlóan megpróbáltak beépülni felsőoktatási és egyházi intézményekbe, nem sok eredménnyel. Az, hogy Szlovákiában nagyobb „sikerrel” jártak, mutatta, hogy a szerdai sajtótájékoztatón Szávay mellett az a hozzá hasonlóan szexi körszakállt növesztő Pallér Péter ült, akit még a most már a Fidesz csecsén élősködő, ex-szlovákiai, gazdasági bevándorló Gubík „Verolex” László javasolt Szávaynak, mint az Ügyhöz kellően hasznos hülyét.

Sok itt a megoldatlan probléma,

ezt is mondta még Szerdahelyen Faszpumpa Pista. Szerinte Szlovákiában a problémák főleg magyarokat sújtják, aha. Érdekes, miután kitiltották Szávayt Romániából majd Ukrajnából, de nem szívesen látott vendég Magyarország más szomszédos országaiban sem, ezek után egy olyan országban próbál királykodni, amelynek miniszterelnöke jelenleg Orbán Viktor legnagyobb spanja. Akit egyébként szlovákul beszélő szellemi testvéreik, igen, Kotlebáék, bő nyállal, tövig dicsértek a minap a szlovák nácik számára is szimpatikus bevándorláspolitikája miatt.

A szlovákiai Jobbik sem akart lemaradni, együtt tüntettek Kotlebáékkal Bősön az évtized legszánalmasabb és leggyávább magyar nyelvű molinójával.

Faszpumpás Pista, nekem ebből csak az jön le, azon kívül, hogy Robert Fico-Marian Kotleba országából még nem vagy kitiltva, hogy a legnagyobb problémát ti magatok jelentitek a szlovákiai magyarok számára. A szlovák és magyar szélsőjobb ugyanis utoljára az európai zsidók kiirtásában értett egyet ilyen látványosan, mint ahogy most közös platformra került a Jobbik és az SNS, a Fidesz és a Smer, Kotleba és Vona a menekült-kérdés megítélésében.

Pista leszervilisezte az eljobbikosodott MKP-t is!

A legviccesebb azonban mégis az volt, amikor Pista szerint az MKP "Budapest szervilis bábjaként viselkedik a Felvidéken". LOL! Mondja ezt az a politikus, aki belső jelentésében számolt be arról még 2011-ben, hogy az MKP-ba sikerült beépíteni a jobbikkal szimpatizáló fiatalokat, azaz a Via Nova szervezetét és már csak idő kérdése, amikor a puhapöcsű öreg pártvezetőktől az időközben gazdasági bevándorlóvá alakult és magyarországi pénzeken élősködő egykori „felvidéki” ifivezetők majd átveszik a stafétabotot! Muha!

Értem én, hogy valakit annyira zavar a valóság számára szomorú szelete, hogy azzal már nemhogy szembesülni nem szeretne és vigaszként egy párhuzamos valóságot kitalálva próbál politizálni. De azt, hogy egy politikus beül Budapesten a kocsijába, elnavigálja magát GPS-ével Dunaszerdahelyre, kóla, ropi, pogácsa, újságírók, majd visszaül a nagy fekete autójába és hazatakarodik Budapestre és mindeközben olyan szervilis bábokról beszél, akiket Budapestről irányítanak néha a nagy fekete autóba beülő és Dunaszerdahelyre GPS-szel elnavigáló politikusok, ez a magyar nyelvtan megreformálására tett erős kísérletnek tudom be, imigyen-e:

Hülye, hülyébb, jobbikos!