Ma a kérdés Magyarországon Battonyától Nemesmedvesig - Hol vagy euro? Hol a kézzelfogható segítség a veszélyhelyzetben?!

tagholnap | 2023. június 8. - 07:31
Ma a kérdés Magyarország életében Battonyától Nemesmedvesig - Hol vagy euro? Hol van a segítség a veszélyhelyzetben?! Országbíró Zoltán mérsékelt politikai véleménye, hogy már áldozatai vannak a jogalkotási hibáknak, vissza kell térni a bevett és Európában alkalmazott családi, vállalkozói támogatásokhoz!

 

Mérsékelt demokrata Országbíró Zoltán véleménye, hogy a háború közelsége valós hatást gyakorol Európa országaira, Magyarországra.

Egy folyamatosan adófizetők pénzéből felépült állam hasznos képességeit, éppen a lakosság, vállalkozások  támogatására tett erőfeszítés, ilyen helyzetben adott válaszai minősítik.......

"Számmisztika támogatások" helyett jobb lehet a mai Magyarországon a beruházások erős meghúzása, helyette alanyi és egyéni támogatások - mert van veszélyhelyzet!

 

Magyarországon az állam a piacokon nagyon aktív volt az elmúlt években, ennek hatása sok esetben a kis cégek piacainak beomlása! Stop politikai hibák!

Miért és milyen eszközökkel történt?   Ha már történt, hol a mai magyar ember életét támogató állam Magyarországon?!

 

 

"Sok a kérdés.......Politikai önmérséklet mellett is!" - Országbíró Zoltán

 

 

 

Ma a politika nagy kérdése röviden összefoglalható a lakosság, mikro és kisvállalkozók oldaláról:

 

1. Hol a magyar euro? Hiánya nem jelentett semmit sem a válságban a mai magyaroknak......

 

2. Hol a veszélyhelyzetben a rossz törvények gyors emberbaráttá tétele - akár 1 nap alatt? (Végrehajtás, cégek stb.)

 

3.Hol a forint az emberek életéből? Ma a segítő állam feladatai elmaradtak..?

 

Nehéz nem megfogalmazni, hogy eddig  a válság és veszélyhelyzet kezelése, annak végtelen gyengesége, jelen pillanatban már áldozatokat szed a mai magyar családok, családi cégek, vállalkozások között! Vidéken és Budapesten.....Battonyától Nemesmedvesig!

Mérsékelt demokrata nézőpont, hogy a fizetett politikus soha nem tudja pótolni a szakértői kormányzást....ez volt Gyurcsány esetében, s félő, hogy ennek biztos jelei vannak ma!

 

Magyarország sikere megtapasztalása, a magyar-magyar valódi nemzeti érzés a veszélyhelyzet jobb megoldásaiban lenne aktuális!

 

A vizionált kanyar a földrajzi szomszédainkkal versenyben és az előzés reménye már  messze a múlt álma.......Románia és Horvátország előzött meg bennünket a gazdasági és politikai minőségben.