Ma a politika igazolja a mérsékelt demokrata politikai vélemények igazát, tényeit!

Mérsékelt demokrata politikai vélemény: Hiányzik két minisztérium 2010 óta és az ingyenes fogászat és fogpótlás a magyar emberek életéből!

 

Már 2010 óta folyamatosan teszi szóvá a mérsékelt demokrata politika, hogy hiányzik két minisztérium a sikeres kormányzáshoz.       Nincs építésügyi és lakásfejlesztési minisztérium és nincs egészségügyi minisztérium!

 

7 év szakpolitikai tevékenység után, Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata politikus több alkalommal megfogalmazta, hogy a fenti két minisztérium hiányát károsnak tartja, további tárcák,  esetében nagyon erős reformok szükségesek.

 

Hiányoznak a szaktárcák – Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata

 

Mára a két tárca és azok politikai terének hiátusa, hiánya emberek halálához, népesedés további fogyásához vezet – holott ez már elkerülhető lehetne!

A fogászat és az emberek egészségi állapota egyenesen következik az egészségügyi szaktárca hiányából.

 

Mérsékelt demokrata politika – az elmúlt évtized súlyos szakpolitikai hiányosságai miatt – az ingyenes fogászatot és a 20 évente teljes ingyenes fogsor lehetőségét biztosítaná a Magyarországon élő, magyar állampolgároknak.

Sem a magyar nyugdíjasok, sem a 40+ korúak országszerte  ma nem érhetik el teljes népességükben a fogászati ellátást, a fogsor kiépítésének lehetőségét!

 

A fogsor hiányosságai rombolják az emberek egészségét, de rombolják a társadalmi és szociális kapcsolataik lehetőségét.

 

Mérsékelt demokrata politika kiáll a teljes közfinanszírozott fogászati ellátás biztosítása mellett a magyar állampolgárokat, mint a lakosságot érintő fontos közjó mellett!