Magyar az, aki éjjel-nappal káromkodik!

Barak László | 2019. augusztus 21. - 10:29
A nagyapám, ha élne, biztos azt mondaná, amit szokott: Azoltárihétszentségit neki!

Ide figyeljetek! Nekem egyszer azt mondta a nagyapám, hogy a világon a magyar ember tud a legjobban káromkodni. Akkor az világos, hogy azt mondhatnánk, magyar az, aki éjjel-nappal káromkodik! Hát nem? Hát de!

Erre azt olvasom itt, hogy „magyar az, aki másodszor is visszanézi a dunaszerdahelyi stadionban készült Nélküled-videót”.

Ezt egy magyarországi nemzetébresztő miniszteri biztos, azaz nemzeti akták tologatója prédikálta Dunaszerdahelyen. Dunaszerdahelyen, Szent István napján!

Erre a nagyapám, ha élne, biztos azt mondaná, amit szokott:

Azoltárihétszentségit neki! Meg azt hogy: akutyánakaztasampiongombafejűvérvöröskékeresfaszát!!!

Szerinted?

Szerintem a nagyapám igazi magyar ember volt, mert kurvára tudott káromkodni. Azt nem tudom, hogy a háborúban tanulta-e vagy eleve úgy született. Amikor háborúból hazajött, eltiltotta a nagyanyámat a templomba járástól. Apám szerint azt mondta neki:

Márta, ha még egyszer átléped a templom küszöbét, eltöröm a lábadat!

A nagyapám, ahogy mondani szokta, a „magyarok alatt“ volt a háborúban a magyar hadsereg katonája. A tábori (katolikus) pap csicskása (tiszti szolga) volt. A nagyapám már meghalt, soha nem tudjuk meg, milyen szerepet játszott abban a katolikus pap, hogy a nagyanyámat eltiltotta a templomba járástól.

Ha most azt hiszed, hogy ez valami fölösleges töltelék, mellékszál, sóder abban a tekintetben, hogy ki a magyar, akkor gondolom világos, mit szólna ehhez a nagyapám. Minimum ezt: Bekaphatod! Bővebben: Elmész te a bús picsába, faszkalap!

A Magyarországról ideszalajtott nemzeti aktatologató mellett szokás szerint szólt a néphez Szent István napján Hájos Zoltán polgármester is. Semmivel nem mondott okosabbakat, mint a Magyarországról ideszalajtott nemzeti aktatologató. Persze egyébként is lehetetlen küldetés lett volna Hájosnak okosabbat mondani a Magyarországról ideszalajtott nemzeti aktatologatónál, mert mivel nem miniszteri biztos, hanem csak polgármester, Hájos Zoltán talán valamicskével nála is butább. Viszont a bűne azért súlyosabb, mint a Magyarországról ideszalajtott nemzeti aktatologatónak, mert ő, mármint Hájos Zoltán hívta Dunaszerdahelyre a Magyarországról ideszalajtott nemzeti aktatologatót. Csakhogy Hájos nem közölte vele, a Magyarországról ideszalajtott nemzeti aktatologatóval, hogy

Dunaszerdahely és általában a "Felvidék" nem valami elmegyógyintézet, ahol agyilag zakkantakat kell leápolni magyar nemzetileg, hanem többségükben igazi magyar emberek lakják Dunaszerdahelyt és az egész "Felvidéket". Akik nagyon jól tudnak magyarul káromkodni. Sőt, olyanok, akik felmenőikkel együtt már akkor magyarok voltak, amikor a Magyarországról ideszalajtott nemzeti aktatologatót meg Hájos Zoltán polgármestert még nem is tervezték világra hozni.

Finoman szólva.

A nagyapám ezt így mondaná: Aztakurvaúristenitnekimenjetekapicsábanemzetetébreszteniagagyidedóssüketdumátokkalüresfejűgecik!