Magyar ember és Magyarország! Jó politika kell a volt devizahitelesek ügyéhez!

tagholnap | 2018. szeptember 28. - 09:24
2009-ben már mindenki tudta van jó politikai megoldás a devizahitelesek számára. Lengyelek is tudták. Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata nyilatkozataiban az új politika, az új humanista politikai kultúra elkötelezett képviselője.

 

A politikus a parlamentben, a politika miért nem foglalkozik a vidéki magyar devizahitelesek sorsával?

 

 

Kortárs mérsékelt demokrata politikai gondolkodással a vidéki politika két sötét foltja ma, a volt devizahitelesek sorsának rendezetlensége, a joghoz való hozzáférésből kirekesztő és életszerűtlen túlzott elektronikus eljárások erőltetése!

 

Lassan a gazdasági és jogi kasztosodás lesz jellemző a magyar valóság terében!

 

Vidéken az élet más tempót biztosít az emberek számára, s mást várna el a túlzó elektronikus eljárások sora.

Magyar emberek kiszorulnak a joghoz való hozzáférésből, folyamatosak káraik, kiszorulnak a magyar kis és mikrovállalkozások a nyugodt és versenyképes piaci tevékenységből.

 

 

 

Magyarország ma elvesztegeti lakosságát!

 

 

Mérsékelt demokrata politika, a konstruktív ellenzéki kritika álláspontján van a szabadságjogok minőségi csökkentése jelenségei miatt, de elismeréssel tekintve a magyar iparfejlesztés új eredményei iránt.

Mérsékelt demokrata politika az iparfejlesztést és a szabadságjogokat, valódi jogállamot együtt tartja a politikája homlokterében, a családpolitika dinamikus erősítése és első gyermek vállalásának ösztönzése után.

Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata nyilatkozataiban az új politika, az új politikai kultúra elkötelezett képviselője.

 

” Nincs az a választási kényszer, amely elfeledtetné a devizahitelesekkel való politikai nemtörődömség emberi, társadalmi kárait.

 

A magyar mikrovállalkozások hátrányainak létrehozó politikáját 2006 óta a mikrovállalkozások félszázezres tömegben szenvedték meg.

 

 

Ezek a kárt megélt emberek is magyar emberek voltak.” – Fogalmazza meg az új politika mellett kiálló vezető mérsékelt demokrata.

 

Mérsékelt demokrata politika a tudatos választók politikája, a magyar emberek érdekeit is képviselő mérsékelt demokrata politikai irányzat.