Magyar emberek méltósága, magyar politika hitele - csak választási csalások nélkül!

Milyen lesz a magyar politikai válogatott? Mit tanult Magyarország saját politikai múltjából? Mérsékelt demokrata politikai vélemény - magyar emberek méltósága megőrzése elképzelhetetlen választási csalások közben!

 

Mérsékelt demokrata politikai gondolkodással a békemenetek tisztelettel övezett közösségi események, de egy mérsékelt demokrata helyettük gyerekeivel, családjával szervez programot, természetben pihen.

 

Milyen lesz a magyar politikai válogatott?

 

 Mit tanult Magyarország saját politikai múltjából?

 

A pártok már elbuktak az új politikai térben, új idő a szavazó kezében van.......

 

Legfontosabb kérdés azonban, hogy el tud-e szakadni a téves és káros politikai feudalizmus maradványaitól, annak politikai kultúrájától!

A politikát kizárólag a pénz befolyásolja, vagy az emberi méltóság is helyet kap a választás közben, a politikai hatalom formálásában?

Mérsékelt demokrata  politikai vélemény, hogy a választás 2018-ban nem a pártokon dől el.

A politikai kultúra megváltoztatására a pártok nem tettek lépéseket,  ma már csak a szavazó, a magyar tudatos választó lehet képes.

 

Szomorú jelenség a magyarországi  pártok különböző jelöltjeinél, hogy a nők száma alacsony, visszalépések kevéssé a női jelöltek javára történnek meg.

 

Mérsékelt demokrata politikai vélemény, hogy Magyarország politikai kultúrája, napjaink politikai kulturálatlan működése , emberekre károsan ható parlamenti döntésekkel a politikai élete kifejezetten pusztítja a magyar lakosságot, exodusra kényszeríti a fiatalokat, képzett  időseket!

 

Magyarországon a választás a magyar emberek tudatosságával, a nők, tudósok, civilek jelölti támogatásával érhet el változást!