Magyar futball

Szigeti Attila | 2018. március 26. - 11:39
Tisztelt Orbán Viktor, miniszterelnök úr!

Tusakodtam lelkemben egy hanggal, hogy papírra merészeljem-e vetni gondolataimat, de úgy gondolom, hogy a Kazahsztán elleni vereség után, amit a magyar futballválogatott szenvedett el, többedmagammal ezen a véleményen vagyunk, innen Dunaszerdahelyről, ebből a kis faluból, ahogy Mr. Gyuri Hemingway nevezett bennünket.

Miniszterelnök úr, itt vannak a választások, és hacsak valami csoda folytán nem Önök nyernék meg, hiszen Szél Bernadett, mint egy nyári fuvallat, a halk szavú Karácsony gyermeteg orcájával, Vona, Gyurcsány politikai hulla, ezek így együttvéve is olyan gyengék mint jelenleg Dzsudzsák Balázs ball lába.

Szóval a felvidéki magyart(sokakat) hidegen hagy politika. Nem érdekel bennünket, hogy Semjén hány rénszarvast lődöz a helikopterről, vagy Tiborc miatt fél Magyarország megvakul estére, ahogy Önöket sem érdekli, ki szállítja a sutert az R7-hez, vagy kik mutyiztak kalábriaiakkal.

A foci az más.

Főleg nekünk más, mert ugye hajlamosak vagyunk néha sokadmagunkkal szurkolni a „tót” válogatottnak, de a szívünk mindig is zöldfehér marad.

Azért írom ezt le Önnek miniszterelnök úr, mert köztudott, szívügye a futball. Véleményünk szerint rosszabbnál rosszabb döntéseket hozzák meg a magyar futball érdekében, és volt rá sok-sok évük, hogy mára már, legalább egy középszint után kullogó válogatottat összerakjanak.

Nincs Magyarországnak futballválogatottja!!!

Edzője sincs.

A beképzelt Storckot Möllerrel elküldték, akik talán értettek is valamit a focihoz, viszont a debil németje nem értette meg a magyar mentalitást, és, hogy mi vagyunk Európa közepe.

A választás lesújtott mindnyájunkat, amikor valaki kinevezte ezt a jelenlegi belga állampolgárt a válogatott élére. Na nem azt mondjuk, hogy Pintér jöjjön vissza Felcsútról a válogatott élére, nem.

De nekem ne mondja senki, hogy Magyarországon nincs olyan edző, akinek mondjuk oda lehetne adni a karmesteri pálcát pár évre??! Lehetne, mondjuk nem Fideszes szimpatizáns is.

Magyar szövetségi kapitány kell, és nem Dárdai Palika, akit mindig köt valami a kapitalista németekhez, olyan kell, aki magyarul küldi a picsába Böde Danit, vagy a kurvaanyját emlegeti a hátvédsorunknak.

Tele van ez a OTP Bank Liga mindenféle „migráncs” edzőkkel, tessék már megnézni mit csinál, mondjuk Csertői Pakson a csöklövő magyar gyerekekből. Nagyobb teret kellene biztosítani a magyar edzőknek, és csak felire megfizetni őket, mint ezeket a mindentudó külföldieket.  

Mi felvidéki magyarok szeretnénk aggodalmunkat kifejezni a magyar futball jövője iránt, és mindegy, hogy ki nyeri a hamarosan elkövetkező választásokat, a magyar futball haldoklik, jó lenne ha nem hagynátok meghalni.