Magyar megmaradásért az antiszemitizmus jegyében

Levente | 2017. március 11. - 15:01
Éljen Horthy! Kiáltottam én is, de egy idő után azonban benőtt a fejem lágya, tanultam és rájöttem, vagy inkább beláttam, hogy ő is csak egy volt a náci kollaboránsok közül. Sajnos megtapasztalhattuk, hogy milyen szörnyűségekre képes a fasizmus, vagy egyáltalán az elvakult radikális nacionalizmus.

Ennek ellenére, számomra érthetetlen módon, sokan visszasírják ezt az ideológiát. Láthatjuk, hogy Szlovákiában jóformán exponenciálisan növekszik Kotleba szavazótábora, aki köztudottan keményvonalas fasiszta. Magyarországon Vona Jobbikja, legyünk őszinték, az egyetlen tényleg erős ellenzéki párt, miközben a kormány megállás nélkül tolja az emberek képébe az összeesküvéseket árnyékmozgalmakról, háttérből oligarchák által irányított non- profit szervezetekről, amik szerintük nem csak a kormány, de egyenesen a magyar nemzet ellen dolgoznak. Nem is kellenek ide ál weboldalak, a „közszolgálati“ média és a többi kormányközeli sajtóorgánum ontja magából az alternatív tényeket.

A minap olvastam egy egész érdekes eszmefuttatást arról, hogy mennyire nem kell nekünk a pártokrácia, vagy mi a fene, mert minden párt szar, úgy ahogy van. Ez mind csak azért, mert Vona, még tavaly, levelet küldött a budapesti főrabbinak. Ez, az iromány szerzője szerint, a magyar nemzeti érzelműek elleni bűntett. Vagy valami ilyesmi.

Jött alatta a komment, hogy egyáltalán egy zsidó mit keres Magyarországon és melyik magyar ember engedélyével nyilvánít véleményt? Téhát csak etnikailag tiszta szittyamagyarok nyilváníthatak véleményt a magyar ügyekről, valószínűleg azok közül is csak a nemzeti érzelműek. De a sok büdöslibsizés közepette szemetszúrt egy óriási eszmefuttatás:  nincs szükség egy pártra sem, éljen a királyság megfelelő népi kontrollal. Egyes fiam, leülhetsz. Egy mondatba belefoglaltad, hogy mit is jelent a klasszikus értelemben vett demokrácia nélküli liberalizmus. John Locke sem írhatta volna le pontosabban. Így van az, ha kevésbé tájékozottan, de a haza szeretetétől fűtve valami nagyon okosat akar az ember mondani.

Ez a bejegyzés és a további szakértői vélemények egy polgári társulás Facebook oldalán olvashatók, amely a szlovákiai magyarok megmaradását hivatott elősegíteni. Neve is találó: A magyar megmaradásért.

Persze a nemzeti körökben csak zsidó olimpiaként emlegetett Maccabi gamesről is megvan a véleményük, szerintük ez a rendezvény faji alapon szerveződik. Amikor elolvastam, kicsit rosszul is lettem. Téhát létezik külön zsidó faj. Szerintük. Kolóniát akarunk létesíteni a Marson, de még mindig van közöttünk olyan ember, aki szerint több emberi faj létezik.

Ugyanúgy tavaly, rendeztek egy közönségtalálkozót Szaniszló Ferenccel Dunaszerdahelyen, aki hát, hogy is mondjam, vitatott személyiség. Mutatóban itt van egy Echo TV- s műsorának a beharangozója: Újabb világbirodalom készül összedőlni a fejünk fölött és ránk. Egy évszázadon belül már a negyedik a magyarság történetében: a Habsburg, a Német harmadik, a Szovjet Birodalom után a kabalista-cionista világuralom inog, összeomló félben annak európai uniós tartománya, amely minket gyarmatosított, kifosztott, olcsó rabszolga munkaerőnket kisajtolja, s adósrabszolgasággal, bevándoroltatottak kötelező letelepítésével és titippel zsarolja a magyarságot. Ennek a pár sornak elég durván vitatható a valóságtartalma, ha számokban kellene kifejezni, akkor úgy mondnám, hogy elég erősen közelít a nullához.

Az már csak hab a tortán, hogy szerintük ma nincs sajtószabadság, sőt igazából 1945 óta nem jött ki manipulálatlan újság.

Na most egy ilyen ideológiát közvetítő polgári tásulás, mozgalom nyári táborokat szervez gyerekeknek. Kérdem én, mit adnak át ilyen nézeteket valló emberek azoknak a gyerekeknek? Valószínűleg nem a megértésről és elfogadásról papolnak nekik, ami a mai világban szerintem a legfontosabb lenne.