A magyar politika darabra méretik? Jó magyar politikus tudja, az ünnep ma a napi politika része!

tagholnap | 2022. március 13. - 17:12
Mai magyar választó soha meg nem élt helyzetben van a politikai időben.... Mérsékelt demokrata szemlélettel - 1848 eseményei ma távoli, emlékezés háború árnyékában. Jó magyar politikus tudja, a választás ma valódi veszélyhelyzet alatt történik, s lehet hogy a magyar politika darabszámra méretik meg?!

 

Magyarországon elvben politikai kampány zajlik, de alig érzékelhető vidéken, hogy több fajsúlyos politikai induló volna a pályán...

A távoli háború kiterjedése mellett a Facebook, más békebeli online csatornák át és leértékelődnek, a közvetlen hatások erősek!

Mai magyar lehetősége, hogy befelé forduljon és saját életét, gyerekei életét és jövőjét tegye mérlegre, évtizedes súlyokkal!

 

Érdekes, hogy ami kampányban Bulgária szerte egyértelmű volt, az Magyarországon nyomokban sem fellelhető.

Mai magyar számára tényleges két egymástól eltérő évtizedet lehet pusztán mérlegre tenni a családi asztaloknál. 

Két évtizedet, amely könnyen tűnhet együtt is elvesztegetettnek a mai magyar ember, a mai magyar választó számára.

 

 

 

 

Mérsékelt demokrata, független politikusi szemlélettel - 1848 eseményei ma távoliak, kifordított emlékezés ez itt,  politikai zajok és egy háború árnyékában.


Jó magyar politikus tudja, a magyar választás ma valódi veszélyhelyzet alatt történik, s lehet hogy a magyar politika darabszámra méretik meg?!

Pártok az ünnepre tömegekkel készülnek....mennyi belőle a mai magyar, mennyi a külföldi pártszimpatizáns...?

 

A mérsékelt demokrata politikai gondolkodás más, mint egy párt, vagy szervezett mozgalom. 

Jó politika, emberközpontú politika felmutatása, a mai magyar ember mellett kampányol – amelyre képes lehet bármely párt, ha ehhez van akarata!