Magyar politika választók méltósága nélkül? Paks egy politikai atombomba - Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata!

tagholnap | 2017. február 25. - 15:32
Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata: Társadalmi párbeszéd évek óta meglévő hiánya miatt, Paks népszavazása politikai atombomba! Mérsékelt demokrata politika régóta megfogalmazta a parlamenti javaslatokban: “Más költségvetési kiadások, egy sokkal humánusabb, méltányos jogállam Magyarország lehetőségét hordozza. Mennyit ér a polgár méltósága és élete? Mi ennek akadálya? Hol a hatalmi politika méltósága?”

 

Paks felértékelődött politikai kérdéssé válása, lehetetlen volna – állítja Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata – ha 2010-ben az általa kidolgozott társadalmi párbeszéd program megvalósult volna!

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata hisz a Hyde Park üzenetében!

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata hisz a londoni Hyde Park üzenetében!

 

 

Mérsékelt demokrata politika az állampolgárok és szavazók méltóságának biztosítását hiánycikknek látja a magyar politikában.

 

A népszavazás az állampolgári és szavazói méltóság létének bizonyítéka – érti ezt vidéken és Budapesten férfi, nő, egyetemista!

 

 

Mérsékelt demokrata politika számít a tudatos magyar választókra,egy biztos a magyar politikában,  a Paks népszavazás át fogja lépni a pártokhoz való szimpátia mozgósítási körét!

 

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata szerint: Paks vitatható döntése előtt, az  olimpia nemes célja előtt, annak óriási terhei miatt, meg kellett volna kérdezni a magyar embereket!

 

Társadalmi igény van Magyarországon a szavazói és vélemény szabadságra!   Mérsékelt demokrata politika álláspontja “Mindegy ki kezdi a Paks népszavazást, mert az átírja a magyar politikai térképet!”

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata csak az új és kortárs politikában, új és kortárs politikus szereplők részére adott szavazói támogatásban hisz.

 

2010 politikai álom volt…………az történt vele, ami az olimpiával, a nyerészkedés elvette a szavazók méltóságát!