Magyar politikai matek bukott tanulókkal? Hol a magyar választó érdeke?

Mérsékelt demokrata politika az iparfejlesztést és a szabadságjogokat, valódi jogállamot együtt tartja a politikája homlokterében, a családpolitika dinamikus erősítése és első gyermek vállalásának ösztönzése után. Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata nyilatkozataiban az új politika, az új politikai kultúra elkötelezett képviselője.

 

Mérsékelt demokrata politika a tudatos választók politikája, a magyar emberek érdekeit is képviselő mérsékelt demokrata politikai irányzat.

Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata nyilatkozataiban az új politika, az új politikai kultúra elkötelezett képviselője.

 

” Nincs az a választási kényszer, amely elfeledtetné a devizahitelesekkel való politikai nemtörődömség emberi, társadalmi kárait.

A magyar mikrovállalkozások hátrányainak létrehozó politikáját 2006 óta a mikrovállalkozások félszázezres tömegben szenvedték meg.  Ezek a kárt megélt emberek is magyar emberek voltak.” – Fogalmazza meg az új politika mellett kiálló vezető mérsékelt demokrata.

 

Képtalálat a következőre: „Országbíró Zoltán”

 

Mérsékelt demokrata politika, a konstruktív ellenzéki kritika álláspontján van a szabadságjogok minőségi csökkentése jelenségei miatt, de elismeréssel tekintve a magyar iparfejlesztés új eredményei iránt.

Mérsékelt demokrata politika az iparfejlesztést és a szabadságjogokat, valódi jogállamot együtt tartja a politikája homlokterében, a családpolitika dinamikus erősítése és első gyermek vállalásának ösztönzése után.

 

Kortárs mérsékelt demokrata politikai gondolkodással a vidéki politika két sötét foltja ma, a volt devizahitelesek sorsának rendezetlensége, a joghoz való hozzáférésből kirekesztő és életszerűtlen túlzott elektronikus eljárások erőltetése!

 

Vidéken az élet más tempót biztosít az emberek számára, s mást várna el a túlzó elektronikus eljárások sora.

Magyar emberek kiszorulnak a joghoz való hozzáférésből, folyamatosak káraik, kiszorulnak a magyar kis és mikrovállalkozások a nyugodt és versenyképes piaci tevékenységből.

 

Magyarország a politikai kultúra, politikai gondolkodása megújítása nélkül a választásokkal ismét ugyanabba a folyóba léphet, mely már egyszer bizonyította nem a magyar emberek életének javulásában érdekelt.