Magyarország ma felismeri-e a zöld magyar út életmentő voltát?

tagholnap | 2018. november 15. - 20:40
Mérsékelt demokrata álláspont, hogy bár a magyar ma gazdasága még messze van a fejlett ipari országoktól, de a szmog a magyar vidék magyar embereit tizedeli betegségekkel.

 

Magyarország ma egyes vidéki területeken a környezet szennyezésében kezdi utolérni India szintjét!

 

 

Mérsékelt demokrata politikai vélemény, hogy Magyarország ma kevesebbet tesz a magyar ember jobb életéért, mint amit a magyar holnap megkövetelne............

 

Többen lesznek tartósan beteg emberek az autó, az ipar és a szegénység káros fűtési kultúrája miatt, mint az egy emberi léptékű politika mellett feltétlenül szükséges volna.

 

Budapest téli hónapjai és a budapesti ember egészségét károsan érintő szmog erőssége után, a mai magyar vidék több városa és területe már néha szintén az emberi egészségre káros állapotokat teremt meg.

Magyarországon ma legyen fontos a magyar ember élete, a vidéki és városi magyar állampolgár egészsége!

 

 

 

A politikus számára minden ismert a jó politikai megoldások elterjesztéséhez!

 

Statisztikák igazolják, hogy a zöld magyar út nélkül nincs életképes magyar holnap, beteg magyarokkal, beteg népességgel nincs jó magyar út!

 

 

 

 

Mérsékelt demokrata politkai érvek között kettő régóta jó parlamenti döntésre vár:

 

 

I. Tömeges lakásigény okos megoldása - Panelgyárak felélesztése (Kevesebb munkaerő a házgyárnál - fiatalok hazai jövőképének felélesztése stb.)

 

II. Hőerőművek fejlesztése, társasházak gázfüggőségének csökkentése - a távhő drasztikus támogatása, kertvárosok bekapcsolása távhőszolgáltatásba.

 

Természetesen ezzel párhuzamosan az állami beavatkozás a tüzelő és a lakások piacain nélkülözhetetlen.      Hol vannak az önkormányzati cégek, nonprofit cégek ezekről a területekről?