Magyarország ma - mégis kinek az élete a mai magyar politika mai ára?

tagholnap | 2018. december 20. - 21:47
Mérsékelt demokrata politikai látásmóddal a mai magyar politikai kultúra zuhanó mélyrepülése a tv csatornák körüli véleménybuborékok szélsőséges hangvétele. Miért ne lenne fontos a magyar nők politikai véleménye a demonstrációkon elmondva?

 

Amikor a politikus nő, a demonstráló nő! Nők a magyar politikában aktívak!

 

A nők világa jobban érti a magyar politikai állapotokat?!  A politikus fellépés nők, a tüntetők nők.

 

Mielőtt bárki véleményt formál a múlt hét eseményeiről, azt ne tévessze szem elől – a politikus itt anyák és nők, a tüntetők sokasága nő és lánya az édesapjának, szüleinek.

 

Miért nem lenne fontos a mai nők véleménye a politika irányáról?

 

Magyarország ma, magyar ember élete ma az aránytalanság vesztese, jó iparfejlesztési törekvések, néhol jó családpolitikai elképzelések, de a romboló, rossz politikai kultúra felerősödése miatt.

 

 

Szinglik és nők általában több támogatást kell, hogy kapjanak a politikától!

 

A nő ma jobban érti, hogy a fiataloknak, időseknek arányosan lehetőségre van ma szüksége!  

 

Politikai kultúra része, hogy egy kormány a társadalmi csoportok káraira milyen mértékben ügyel a döntései előkészitésekor!

(Bennragadó diplomák ügye, egészségügyi anomáliák miatti halálesetek, családi vállalkozások tömeges sorvadása,a köznek szánt közös fenntartású közmédium minőség nélküli állapota stb.)

 

 

A családokban ott élnek a nők, a lányok.

 

Az út, ahol a parlamenti magyar politikus jár ma, több esetben mindkét oldalról jogsértő, provokáló és demokrácia erős hiányaitól szenved.

Mai magyar politika árnyai és a mai politika minden hiba jelensége ott volt a tüntetésekre adott politikai megoldások közben!

 

Mérsékelt demokrata politikai látásmóddal a mai magyar politikai kultúra zuhanó mélyrepülése a tv csatornák körüli véleménybuborékok szélsőséges hangvétele.

 

A nők politikai részvétele, demokratikus politikai arányérzékük ma is előremutató Magyarországon.