Magyarország a magyar ember életét támogassa! Diploma ne a politika kára legyen!

tagholnap | 2019. január 26. - 16:43
Mérsékelt demokrata politikai vélemény e téma részleteiben, hogy az a kormány lehet csak családbarát, amelyik kiadja a fiatalok és 40+ember bennragadó diplomáját a nyelvvizsga nélkül – nem frusztrálva tovább a magyar diákhiteleseket, a családokat ezzel a rossz jogszabályokkal.

Diploma ma fontos a fiatalnak, fontos a mai Magyarország társadalmának!

 

Mérsékelt demokrata álláspont: “Oktatás és diploma magyarság kérdése, népesedés kérdése, s lassan minden megelőzve 2019 évben már elsősorban gazdasági probléma.”

Aktuális évértékelő téma, hogy mennyire képes saját hibáit korrigálni ma Magyarország?

 

A fiatalok túlzó terhelése a kivándorlást erősíti, a magyar piacra kilépés helyett.

Ma Magyarország drága utat teremtett a fiataloknak a tanuláshoz….

 

 

 

Ezen a fiatalok előnyére változtatni, a mérsékelt demokraták álláspontja szerint magyarság érdeke.

Ma Magyarország nem vesztegetheti el tovább a tanult, vagy még tanulni képes állampolgárokat!

 

Meg nem született gyerek - ki nem adott diploma és más hátrányok miatt?!

 

Magyarország ma a legfőbb hiba forrását a túlzott törvénykezés, tömérdek rossz törvény kiadásával hozza létre…………………………….

Ahol az állam nem tud megfelelő körülményt teremteni előre, ott ne hozza hátrányba rossz szabályokkal a mai fiatalokat, vagy 40+embereket, ha tanulnak és dolgozni akarnak!

 

Mai Magyarország keresi a mérnököket, jogászokat, orvosokat a piacon – miközben 2010 óta két kimondottan káros, rossz törvény a leendő diplomások tömegét hozza hátrányba!

 

Mérsékelt demokrata politikai vélemény e téma részleteiben, hogy az a kormány lehet csak családbarát, amelyik kiadja a fiatalok és 40+ember bennragadó diplomáját a nyelvvizsga nélkül – nem frusztrálva tovább a magyar diákhiteleseket, a családokat ezzel a rossz jogszabályokkal.