Magyarország most - Gyors és emberi törvénymódosítások kellenek! Veszélyhelyzet mára igaz lett!

tagholnap | 2023. március 10. - 15:31
Magyarország most? Az emberek között már érzékelhető, valódi vészhelyzet van a pénztárcákban, a vállalkozások tömegénél! Országbíró Zoltán álláspontja, hogy nagyon gyors és humánus törvénymódosítások kellenek! A siker ma egyedül ez lehet politikai téren!

 

Mérsékelt demokrata Országbíró Zoltán, már a háború elején jelezte, hogy mérsékelt demokrata gondolkodással az erős politikai kritika ideje, nem a válság mélye!

Ehhez igazítottan fogalmazza meg a politikai látóhatár észrevételeit és ajánlott javaslatait!  A megvalósítás a kormány feladata!

Magyarország most igényelné a kreatív, államférfi irányítást - a humánus és valóban tömegeknek védelmet adó veszélyhelyzetre adott törvényi módosításokat!

 

 

 

 

Mai napi életben a siker politika és a valóság a másik oldalon van, a kis cégek, üzletek, emberek zöme azt nem is érzékeli, csak hallja....

Magyarországon az idő elmúlt a siker tömjénezésről, számos közeli és távoli jogi csapda, rossz törvény humánus módosítása nélkül nagy lesz a tragédia!

Sok nem túl régi törvény, kifejezetten néhány szakcsoport gazdagodása szolgálatában fogalmazódott meg - a tömeg teherviselése elpárolog....., vagy nem is volt.

 

A rezsivédelem politikai megoldása jó volt, de láthatóan mára az erősen lepusztuló, sivárosodó gazdasági élet, romló fogyasztói kosár mellett más is kell!

Visszakövethető a konstruktív vélemény itt, hogy számos kormányzati döntés komoly erőfeszítés pl. tüzifa, nyelvvizsga stb.  Nem haladt, mi van a káros bürokráciával?

Ha megfelelő járatok beállítása megtörténik, ha legalább 12 óra alatt 400km megtehető a MÁV országbérlettel, az itthon valódi siker lehet!

 

 

 

 

 

Mai Magyarország problémái között előkelő lett a tény, az egyedülállók, az alkotó, dolgozó vállalkozók számára túl sok a jogi csűrcsavar, a csapda.

Ennek látható szomorú eredménye az egyre kevesebb elérhető szolgáltatás, a túlhajszolt végrehajtások, követelések vég nélkül vidéken és Budapesten!

Sok igény közül kiemelkedik a kórházak, háziorvosok egészségügyi szakrendelők dolgozóinak a béremelés szükséglete - nincs ma fontosabb vízió!

 

Számos országban vannak az ilyen folyamat fékezéséhez államférfi és hatékony parlamenti lehetőségek, eszközök. Számosan, akár veszélyhelyzet nélkül...

Magyarországon miért nem érték az önfenntartó vállalkozás, akár adómentesen, ha a veszélyhelyzet felőrli a piaci keresletet számukra!?

Mai Magyarország legnagyobb kockázata, a középkorúak és 30+ egyedülállók pénz és bürokrácia túlterhelése az állam részéről - eredménye a népesség fogyása, piac sivárosodás!

 

Mérsékelt demokrata kortárs politikai szemlélet konstruktív, háború idején kifejezetten mértéktartó, de a veszélyhelyzet ma humánusabb kormányzást igényel!

 

 

 

 

.