Magyarország most - több nő, több államférfi megoldás!

tagholnap | 2022. január 6. - 19:23
Mit mutat a 2002 óta eltelt 20 év? Mit mutat a fogyasztói kosár? Országbíró Zoltán mérsékelt politikusi véleménye: A politika lehet sport és művészet egyszerre, de biztosan nem lehet háború. Magyarország számára 2010-től értékes út lett volna egy konszolidálódó FIDESZ, ma már az emberközpontú és kortárs politika lehet az innováció!

 

Mit mutat a 2002 óta eltelt 20 év? Mit mutat a fogyasztói kosár?


Országbíró Zoltán mérsékelt politikusi véleménye: A politika lehet sport és művészet egyszerre, de biztosan nem lehet háború.

Veszteségei nagyok az országnak, semmilyen háború nem elfogadható, főleg nem a szintén magyarok ellen!

 

Magyarország számára 2010-től értékes út lett volna egy teret adó konszolidálódó FIDESZ, ma már az emberközpontú és kortárs politika lehet az innováció!

Sokan a választók közül választásról választásra igényelték a konszolidált és emberarcú politikát, amely tarthatott volna a magyaroktól akár 50 évig.

 

Hiteles politikus gyakran a nők között van...Országbíró Zoltán véleménye

 

Magyarország most számos politikai értékelés szerint megrekedt - A kiút lehet több nő a politikában, több államférfi megoldás!

Magyarországon ma innovatív politika, innovatív politikai felvetés gyakran éppen a női politikusok közül érkezik. 

 

Hitelesebb 2022-ben számos politikai kérdésben a női politikusok részéről a napi politika, ahol remélhetőleg már a politika nem háború...............