Magyarország politikai kérdése ma: Hol a segítő állam a mai magyar vállalkozások, egyedül élők életéből?

tagholnap | 2023. február 10. - 16:32
Magyarországon a mai magyar emberek, különösen kis magyar cégek, egyedül élők, teljes munkaidőben dolgozni akarók egyedül maradnak a veszélyhelyzet káraival.....? Mire jó a hatalmas állam, óriási költségvetésével, ha saját önkorlátozásait nem képes elvégezni a bürokráciában, amikor negatív rekordokat produkál az emberi életekben több éve! Országbíró Zoltán politikai véleménye, hogy az állam minden állampolgárára oda kell figyeljen, segítse őket a veszélyhelyzetben! Ma van veszélyhelyzet és könnyítések a kormánynak, a nagy gyáraknak - nincs az eszköztelen Magyarországon élő magyaroknak?!

 

 

Magyarország politikai vezetése egy következő háborús időszak elején elfeledkezni látszik a vidéken és Budapesten élő szorgos mai magyar emberekről!

Értékes kormányzati döntések az első időszakban, azután valótlan és fokozottan káros jogszabályok a tavalyi évben és előtte!

Miért cél a mai magyar emberek gyorsított vagyonvesztése?  Miért jó a fizetésképtelen fogyasztók hada egy szinte nem létező magyar belső piacon?

 

 

 

 

Magyarországon a mai magyar emberek, különösen kis magyar cégek, egyedül élők, teljes munkaidőben dolgozni akarók egyedül maradnak a veszélyhelyzet káraival.....?

Mire jó a hatalmas állam, óriási költségvetésével, ha saját önkorlátozásait nem képes elvégezni a bürokráciában, amikor negatív rekordokat produkál az emberi életekben több éve!

Országbíró Zoltán politikai véleménye, hogy az állam minden állampolgárára oda kell, hogy figyeljen, segítse őket valóságosan a veszélyhelyzetben!

 

 

 

 

Konstruktív kortárs politikai gondolkodásban - először a hatalmon lévő politikai pártoknak kell észrevenniük az ellentéses hatást kifejtő döntéseik kárait!

Ma még egy statiszta parlament részéről is elvárható, hogy időben kiáltson fel, nagyon hangosan a rossz törvények miatt!?   

Mérsékelt demokrata nézőpontból az igazi lakossági, mai magyar mikrovállalkozói, egyéni vállalkozó károk hulláma most következhet be - ha nincs gyors változás!

 

 

Közel 3 év veszélyhelyzetei közben teljesíthetetlen követelmények, szinte nem létező belső piaci fogyasztókra építve - a bíróságok a veszélyhelyzetet nem látják a mai magyar cégek, emberek betegségei, halálesetei dacára?!

Miből is lenne belső piac és élénkülés?  Ebből a magyar minimálbérből?  Ebből az oktatási állapotból kikerülő munkaerőből? Ebből az egészségügyből?

Országbíró Zoltán mérsékelt politikai véleménye, hogy az állam a valósághoz igazítva, a jogszabályokat a vészhelyzet valóságához kellene, hogy igazítsa!