Magyarországon most egy kormány a fényben, egy kormány az árnyékban? Költségvetés, mint a politika tükre!

tagholnap | 2022. szeptember 18. - 07:05
Mérsékelt demokrata álláspont: A költségvetés rugalmas, a mindenkori politikai tükör! Ebből következik, hogy egy magyar pillanatra, vagy évre akár több jó költségvetés létezhet! Árnyékkormány lehet hasznos több információ, de lehet a politikai magyar megújulás akadálya - a megvalósulás ezért nagyon nem mindegy!

 

 

Magyarországon most adott a kormányzati kihívás, ahol kell az államférfi gondolkozás, nem holnap, de ma!

 

 

Mérsékelt demokrata álláspont: A költségvetés rugalmas, a mindenkori politikai tükör!  Mára túlnőtte magát az egészségügyi szakdolgozók problémája,

de az államférfi kihívások között az oktatás helyzete sem az utolsó.............az energiapiac és válság mindent maga  előtt sodor!

Egy most bejelentett árnyékkormány lehet hasznos több információ, de lehet a kortárs politikai magyar megújulás akadálya - a megvalósulás nagyon nem mindegy!

 

 

 

 

Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata politikai véleménye, hogy az állampolgárok részére biztosított hozzáférés, a fogyasztói kosár a gazdaság valós jelzője.

A költségvetés rugalmas, s a mindenkori politikai hatalom számokban megjelenő, hű tükörképe!   Fontos elv, hogy a hitel, az ritkán támogatás válság idején!

 

Ebből következik, hogy egy magyar pillanatra, vagy évre politikai akarattól függően -  akár több jó költségvetés létezhet párhuzamosan! 

 

Mérsékelt demokrata nézőpont szerint, ha nagy a távolság a legfontosabb költségvetési elosztási elvekben, sorrendben - ott a valós baj sem kicsi............

Mai magyar politikai életben egy árnyékkormány bejelentése lehet több információ, de lehet erős politikai tévedés hosszú évekre!