Magyarországon a politika ma megismétli, a magyar tegnap történelmi és bejárt útját!

tagholnap | 2019. március 1. - 15:05
Magyarországon a politikai idő megállt, a mai magyar politika jelen szereplői elővarázsolják a tegnapi történelem kudarcait. Az EP választás mai forgatókönyve Magyarországon, visszaidézi 2018.évi magyar országgyűlési választást. Miért vesznek el szavazatok mandátum nélkül?

 

Sok bocsánatkérés után, sajtó és kommunikációs megnyilvánulás után a 2018-as választások tévedéseiből nem tanul a magyar politika többsége, a mai magyar ember, a magyar választó tiszta képet rajzolhat a mai Magyarország politikai szereplőiről, a parlamenti pártokról!

 

Magyarországon tömegek szavazatai vesznek el, megszerezhető magyar EP mandátumok maradnak kihasználatlanul.

 

Mérsékelt demokrata politikai vélemény volt, hogy egyöntetű,egységes fellépéssel lehet az ellenzéknek egy fokkal tisztább versenyt létrehoznia.  Ez minden magyar valós érdeke lett volna................már a FIDESZ számára szinte unalmas lehet a választás ilyen körülmények között.

 

Az EP választás után Magyarország belső társadalmi, jogállami viszonyai a nagy európai pártok érdekeitől maradnak elhomályosult, egyre torzultabb állapotban.

 

Európa a parlamenti választási térben – Irány ma merre Magyarországon a politika út közben?

Ez minden magyar valós érdeke lett volna........a  tisztább választás, valósabb politikai verseny!

 

Mérsékelt demokrata politikai vélemény a napnál világosabb volt az első megnyilatkozástól kezdve - a mérsékelt demokrata gondolatok tisztánlátása már az első EP felmérésnél igazolódik, Magyarország megismételheti az elmúl 4 évet, de biztosan ismétli 2018 április választás hangulatát, eredményét.

 

Ma nem kerülhető meg a magyar ember politikai tapasztalata, a durva és elrettentő politikai tény, hogy a parlmenti pártok közül több a jelenlegi politikai túlhatalom fenntartását szolgálja kizárólag.

 

Nincs az állampolgárok előtt valódi politikai döntés, valós politikai verseny lehetősége.   

Megismételhető 4 évig újra - Az EP választás után Magyarország belső társadalmi, jogállami viszonyai, a nagy európai pártok érdekeitől maradnak elhomályosult, torzult állapotban - Tényleges humán irányú reformok szele nem érkezett el 2010 óta.

 

Amit nem tud a magyar politika ma, azt felismerte Magyarországról a mérsékelt demokrata politikai irány, felismerte még kezdetben a Párbeszéd és az MSZP, de igazából Lengyelország politikai élete ismerte fel.

Magyarországon ma a politikában a tegnapi történelem ismétlődik meg.........