Mai idő nagy kérdése - milyen lesz a magyar ma után a magyar holnap!?

tagholnap | 2019. február 12. - 19:23
Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata politikus álláspontja: Magyarország megmaradásának végvára – mérsékelt demokrata értelmezésben – a tudomány, a magyar állampolgár felemelése, az információk szabadságának, az emberek tisztességes jogorvoslathoz való hozzáférésének helyreállítása!

Minden tudományt, tudósokat hátrányba hozó politikai lépés a magyarság ellen hat…….

 

A Magyar Tudományos Akadémia létrehozását igazi államférfi kezdeményezte anno, de meddig hallatszik a mai idő politikai széljárásában a tudósok kiáltása?

Milyen út az mai magyar út?

Magyar családok, magyar tudomány, a magyar ember gondolati szabadsága és alkotó munkája lehet együtt a magyar ma, de különösen a magyar holnap megtartója!

 

 

Magyarság fogyása csak emberléptékű, emberi politikával átgondolt döntésekben, szabad és információkban szabad, jogban közbizalommal rendelkező társadalomban csökkenthető.

Magyar ma egy erős családokra koncntráló politika mellett, a tudomány lendületében bizakodhat.

 

Mai időben valódi élettér kell a tudósnak, a szakmunkásnak, az anyáknak, amelyet ne vonjon el a politika rossz beidegződése!

 

Mérsékelt demokrata politika gondolati homlokterében a magyar állampolgár felemelése, emberi méltóságának valódi és tartalmi megteremtése áll, a magyar tudomány gazdagodása mellett – mindez saját hazájában.