Mai magyar politika itt az idő - Európai kultúra, európai értékek védelmére!

tagholnap | 2018. november 23. - 18:17
Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata független politikus már 2014 óta aktuálisan veti fel a magyar politikában: Hol marad el Magyarországon a magyar Burka-törvény? Magyar ma egyik kérdése mit tesz a magyar politika,az európai kultúra védelmében?! A politikai idő ma ezt a trend igényt teszi a politikusok asztalára!

 

A politikus számára Magyarországon legyen elsőrendű az európai kultúra valós, hétköznapokban élő megőrzése, de az európai értékek azok minden területen védelmezendőek!     

 Mérsékelt demokrata politikai álláspont - európai értékek között nem lehet öncélúan válogatni, mert annak sok a politikai kára, magas a magyarok számára ma a politikai ára.

 

Közeledik az európai politika megmérettetése, ahol a 2014-2015-ös hangos és tömeges migrációs politika  következményei részben megosztotta a tagállamok vezető politikusait, európai választókat.

 

Ma már Németországban is elismert tény, hogy az elképzelt integráció üteme, eszközei részben értek el eredményeket, viszont a migráció tömeges ellenőrzöttsége bizonytalan lett.        CDU vezetői nyilatkozatai ezt jól tükrözik......

 

Svédország, Dánia, Hollandia számos társadalmi következményt nem vett mérlegelésre, amikor szélesre tárta kapuit a migránsok tömege előtt.     A politikai döntésekben a korrekció a jó politika része ezekben az országokban........

 

 

Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata független politikus

 

 

Mérsékelt demokrata politikai vélemény, hogy létezik okos és előkészített migráció, mely felé Németország  ma új lépéseket is tesz.

 

Mérsékelt demokrata értékelésben a migráció folyamata csak az európai értékek védelme mellett, európai kultúra részletei, európai helyi szokások migránsok általi szigorú elfogadása, betartása mellett haladhat jó mederben.

 

 

Mérsékelt demokrata politikai meggyőződés, hogy minden európai tagállamban szükség van az öltözködés, viselkedés törvényére – nevezzük most Burka-törvénynek.

Ennek megsértése több fokozatban szankcionált, de a gyors és közvetlen deportálás lehetőségével kell, hogy kapcsolatban álljon.

 

Nikáb, Burka, Csador viselése tudatosan, vagy tévedésből jelképes lábbal tiprása az európai kultúrának, az európai emberek kulturális provokációja ma.

Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata független politikus már 2014 óta aktuálisan veti fel a magyar politikában: Hol marad el Magyarországon a magyar Burka-törvény?

 

 

Belgium, Dánia,Franciaország s egyre több európai ország már tett a kultúrális provokáció ellen.      Magyarország politikai élete is várja ezt a lépést.