Mai Magyarország számára a legfontosabb politikai történés az EP választás!

tagholnap | 2019. január 12. - 12:53
A mérsékelt demokrata politikus Országbíró Zoltán politikai álláspontja, hogy a mai Magyarország számára a politikai élet jövőbeni egyetlen mozzanata sem lesz fontosabb, mint az EP választás. Magyarországról delegálható EP képviselők száma miatt és a magyar politikai törések konzekvenciák hiánya miatt itthon, az Európa jövőjét szinte felemésztő nagy európai pártcsalád pártérdekek miatt Európában.,

 

Magyarország ma a jövője szempontjából a politikai térben nagy jelentőségű eseményhez érkezik az EP választással.

 

Minden magyar politikai erőnek, politikai gondolkodásnak fel kell ismernie az összetett helyzetet, az úton a mai Magyarország politikai váltójának állása még nem ismert.

 

Mérsékelt demokrata értékválasztással az európai parlamenti választásban oyan erős politikai üzenet lesz kódolva, amely a jelenlegi vidéki média eljutás mellett behatárolja a későbbi mai Magyarország önkormányzati választását.

 

Már egy EP változatlanság összetétele is komoly politikai változásokat generál.

 

 

Magyarország ma az EP választás kiszolgáltatott politikai világában van....ellenzéknek kell a politikai választ a kornak megfelelően megadni.

 

 

Magyarország számára ma történelmi jelentőségű lesz az EP választás kimenetele, a tények a kiküldött képviselők politikai összetétele olvasatában.

A mérsékelt demokrata politikus Országbíró Zoltán politikai álláspontja, hogy a mai Magyarország számára a politikai élet jövőbeni egyetlen mozzanata sem lesz fontosabb, mint az EP választás.                Ennek megfelelően az EP képviselői helyekből egynek sem szabad elveszni az elérhető optimumhoz képest, az európai értékek őrzése szempontjából.

 

Magyarországról delegálható EP képviselők száma miatt és a magyar politikai konzekvenciák hiánya miatt itthon, az Európa jövőjét szinte felemésztő nagy európai pártérdekek miatt Európában ennek súlya alá nem becsülhető.   

Önmagától a politikai és választói várakozások ellenére, a hatalmi politikai önmérséklet és humán irányú reform, átlátható és méltányosan áldozatmentes jogalkotás eddig nem volt fellelhető - a gazdaság erősödése mértéke kevés önmagában az élhető ország létrehozásához a fentiek nélkül.

 

A politika mai kérdése mérsékelt demokrata olvasatban - szinte egyetlen kérdése: Össze képes-e állni egy teljes ellenzéki EP lista, hozzáillő minden emberhez eljutó EP kampánnyal, s talán ugyanennyire fontos, hogy ez történjen a múlt árnyékának a politikai jelentől való hátrébbvonulásával minden politikai pártnál?

Mérsékelt demokrata álláspont, hogy a mai magyar politika későbbi veszteségei, vagy változásai ezen a politikai válaszon fog múlni!

 

Magyarországon a múlt árnyainak politikai túltengése, vagy jövő lehetséges politikai pártjainak félreértett téves tolakodása, mind a mai FIDESZ biztos politikai győzelem sorozatát hozza majd!                     2018 április politikai ellenzéki visszásságai könnyen ismétlődhetnek meg.