Mai politikus, magyar politika ne folytassa a népi-urbánus politikai vita hagyományokat!

tagholnap | 2017. szeptember 30. - 13:40
Mérsékelt demokrata politika az Egy Magyarország elvét vallja, a magyar állampolgárok méltóságának politikai elismerésével, új politikai kultúra, új politika szükségével! Mérsékelt demokrata politika távol tartja magát a politikai feudalizmus minden kísértésétől, amikor a humanista értékek, a magyar centrista politika mellett teszi le a mérföldkövet – éppen a vidéki magyar emberek, a városi emberek állampolgári méltósága erősítése céljával.

 

Magyarországon a pártok környékén kiviláglik, hogy a pártokon belül a vidéki politikusok – budapesti politikusok harca zajlik.

 

Erős változások az LMP világában, ahogy a baloldal egyetlen választási esélyese Botka László (MSZP) is durva politikai időszakba találhatta magát.

Mérsékelt demokrata politika távol tartja magát a politikai feudalizmus minden kísértésétől, amikor a humanista értékek, a magyar centrista politika mellett teszi le a mérföldkövet – éppen a vidéki magyar emberek, a városi emberek állampolgári méltósága erősítése céljával.

 

Mérsékelt demokrata politika számít a tudatos vidéki emberekre, akik a józan gondolkodást a politikában sem cserélték el pártfegyelemre, vagy  pártbulvárra……

 

Elöregedő népességével és nagyon sok áldozattal létező egészségügy mellett, a vidék Magyarországának egyik fontos kérdése, a nyugdíjasoknak biztosított minimális nyugdíj politikai és gazdasági ügye.

A rossz politikai törések fedik el, hogy teljesen életszerűtlen a havonként 70.000Ft-nél kisebb minimális nyugdíj. Ebben a mérsékelt demokrata politika határozott.

Ez kihat a nyugdíjasok mellett a vidéki emberek joghoz való hozzáférésére is!

 

Mérsékelt demokrata politikai vélemény, hogy a népi-urbánus vita Magyarország egyik sérülékeny pontja a politikai életében.

Vidékről induló politikusok számára ez a politikai törésvonal számos kudarcot hozott a magyar pártokban.

 

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata számos parlamenti rendszerben javaslatot adott át a mindenkori kormányoknak

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata politikus által határozottan képviselt álláspont, hogy  Magyarországon a pártokon belüli népi-urbánus törések a magyar politikai feudalizmus megteremtői, egyben a magyar polgárosodás károkozói.

 

Mára a napi politikai események tükrében a magyar társadalom legnagyobb kockázata a népi-urbánus politikai vita és ezen kiindulóan vidéki politikus-budapesti politikus kör kisszerű helyezkedése, hatalmi küzdelme.

 

Mérsékelt demokrata politika az új politikai kultúra, az európai léptékű vidékpolitika támogatója.