Mérsékelt demokrata politikai vélemény - Magyar politika sikere lehet az euro bevezetése!

tagholnap | 2017. augusztus 16. - 14:43
Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata folyamatosan megfogalmazza: ” Aki az eurot bevezeti, az történelmi sikert hajt végre Magyarországon. Magyarországon az euro bevezetésére külső és belső feltételek ma még adottak. Az euro vita lezárása, az euro bevezetése minden haladó politikai irány által támogatandó!”

 

Magyarországon nem került bevezetésre, míg más közeli és távolabbi hasonló helyzetben lévő országokban, viszont igen!

Ma az euro bevezetése előbbre vitte Magyarországnál az euroval fizető országokat, bővebb a fogyasztói kosara az euroval fizető európai polgároknak.

 

Külföldre migrálás (kényszerből a túlszabályozás, túlbürokrácia elől, a fogyasztás megfelelő bővülése helyett stb.) a családok, vállalkozások számára jelentős kérdéssé, komoly hátránnyá teszi az euro hiányát, euro bevezetésének hiányát!

 

Környező országokkal a verseny a jövőért nagy!

 

Pozsony nyert az euroval.

 

A magyar emberek számára az euro bevezetésének többszöri elmaradása (akkori politikai felvetések után)  sokkal több veszteséget jelentett, mint hasznot hozott volna.

Különösen a tömeges külföldi munka idején, az euro árfolyama a forint összevetésében, érezhetően kihat a családok életére a fővárosban, vidéken.

 

Politikailag még nem kibeszélt kérdés, hogy a devizahitelesek ügyében mi is történt a devizaváltásoknál, illetve az MNB háza táján a devizahitelesek “kimentése” idején.

Mérsékelt demokrata politika minden az állampolgároknak, a budapesti és vidéki embereknek jó politikai kezdeményezést szívesen támogat.

 

Az euro bevezetése egy nagyon időszerű, folyamatosan késlekedő mozzanat!

 

Mérsékelt demokrata politikai álláspont, hogy a magyar embereknek jobb a valuta átváltás kiküszöbölése, a vállalkozások tisztábban láthatják saját versenyben elfoglalt helyüket. (Torzító belső árfolyamok nélkül.)

 

Mérsékelt demokrata politika külön felhívja a tudatos fővárosi szavazók figyelmét, hogy a régi pártok kormányzásai során a szükségszerű igény szinte minden kormánynál felmerült az euro bevezetésére, de azt a politikai korrupció, politikai háttér érdekek – a magyar emberek hátrányára – elodázták.

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata folyamatosan megfogalmazza: ” Aki az eurot bevezeti, az történelmi sikert hajt végre Magyarországon. 

Magyarországon az euro bevezetésére külső és belső feltételek ma még adottak.  Az euro vita lezárása, az euro bevezetése minden haladó politikai irány által támogatandó!”