Mi a politika válasza ma? Szexuális zaklatás és politikai alternatíva!

Magyarországon a kortárs mérsékelt demokrata politikai irányzat kiállt, még a botrány időszak előtt – a női kvóta, a civil kvóta politikai fontossága mellett. A társadalom fel sem méri, hogy a nők szexuális zaklatása, a későbbi anyákat, a későbbi Magyarországot károsítja.

 

Magyarországon a kortárs mérsékelt demokrata politikai irányzat kiállt, még a botrány időszak előtt – a női kvóta, a civil kvóta politikai fontossága mellett.

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata politikus többször megfogalmazta: “Politikai kultúra változása első valódi kilométerköve a parlamentben, a kormányban az 50%-os női kvóta bevezetése. Politikai kultúra megváltozása nélkül Magyarország valódi lehetőségei alsó határán létezik.”

A társadalom fel sem méri, hogy a nők szexuális zaklatása, a későbbi anyákat, a későbbi Magyarországot károsítja.

 

 

Mérsékelt demokrata politika, a kortárs centrista politika.  Szükségesnek tartja a Franciaországi jogalkotáshoz hasonló szemléletű törvénymódosításokat.

Számos vidéki faluban élő, kisvárosokban élő nő számára a mai szexuális zaklatás kezelése nem teremtetett védelmet a politika részéről.

 

Szexuális durva molesztálás szankcióit meg kell erősíteni, ez a magyar társadalom érdeke, a nők érdeke Magyarországon!

Mérsékelt demokrata politika ezen a területen az elévülés idejét szintén meghosszabbítaná, de a szexuális zaklatásra hivatkozó hamis állításokat külön szankciókkal sújtaná.

Magyarországon a cégvezetések, egyetemi karok, színházak, művészeti alapok, nőgyógyászati rendelők , edzőtermek, szoláriumok stb. világa sok titkot rejt a szexuális zaklatás témájáról.

 

Nem pusztán magyar jelenség, de az áldozatai magyarok vidéken és Budapesten.