Most az európai idők! Európa ma több nagy döntés előtt...

tagholnap | 2022. június 13. - 15:59
Kevesen vannak ma Európában, akik az ősz és tél megpróbáltatásaira saccolni mernének.   Még Franciaországban, vagy Németországban is... Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata politikus véleménye, hogy Európa a holnapját dönti el, két nehéz kérdésben meghozott döntésével a közeli időszakban!

 

 

Kevesen vannak ma Európában, akik az ősz és tél megpróbáltatásaira saccolni mernének.   Még Franciaországban, vagy Németországban is...

 

A háború a kezdeti első lépéseknél, sokkal összetettebb, sőt orosz oldalról átgondoltabbnak tűnik a mérsékelt demokrata nézőpontból vizsgálva.

Európa most történelmének talán legkritikusabb döntéseihez ért el, az eddigi félig-meddig politikai megoldásaival, halogatva az erős döntéseket.

 

Mérsékelt demokrata véleményként az európai jövő, a döntéshozatali mechanizmusainak valós politikai időre való átállítása az egyik kulcskérdés.

Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata politikus szerint, a másik  Ukrajna belső és külső helyzetének pontos megértése.

 

Európa most nagy döntések előtt! - Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata

 

 

Ukrajna bizonyos szempontból ma - mérsékelt demokrata értékelésben - a geopolitikai mérleg érzékeny nyelve, geopolitikai táborok közötti hovatartozásának döntése részben,  a Zelenszkij által emlegetett Európa holnap meghatározó része lesz.

 

Ukrajna globális kereskedelmi szerepe mindenki előtt világos lett, ahogy a háború jelen állásában az ukrán elnök előtt álló,tömeges emberi életekben mérhető erős mérlegelés megjelenése is. Európán belüli katonai adottságokról ekkor, még nem is tettünk említést.

 

Európa most két azonnali, erős kihatású feladattal áll szemben, a kihívás több évtizedes lehet következményeiben.........