A nap, amikor Kotleba farkast kiáltott

Levente | 2017. február 17. - 00:47
Egész érdekes, hogy a magyar kisebbség egy rétege mennyire próbálja legitimizálni a Kotleba által képviselt szélsőjobb hazugságait.

Kotleba belehazudott az emberek képébe, azt állította, hogy az ő kopasz gorillái megmentettek egy hölgyet az erőszaktól valahol Szob és Párkány között a vonaton. A rendőrség meg nem volt képes cselekedni. Persze az egész egy óriási kitaláció. Olyan alacsony szinten vannak az álhír gyártással, hogy Kotleba zöld mackófelsős, kopasz és átlag 22 IQ- val rendelkező igazságosztói még a környéken sem jártak. 
Az őket védelmező alsóbb középosztály nem lát ebben problémát, hisz mindenki hazudik, főleg a liberális média, meg a baloldal és nem veszik észre, hogy ők azok, akiket nagyon durván félre vezetnek. 
Kotlebáék semmi igazi értéket nem képviselnek, csak a saját érdekeiket. Úgy tűnhet elsőre, hogy ők valami erős nemzeti érdekeket képviselnek, de Hitler is a német népet akarta megementeni, végül csak a halálba küldte őket egy értelmetlen háborúban, egy értelmetlen cél érdekében. 
Ők jelenleg még csak ott tartanak, hogy szélmalom harcokat vívnak védőoltások (ami nem is annyira szolgálja a nemzet érdekeit, de hát ki érti őket), erkölcsi hanyatlás, Szlovákiát elfoglaló muszlimok és hasonló nem létező dolgok ellen. Ők a szlovákiai politika Don Quixotéi. Gyártanak maguknak problémát, amit nem tudnak megoldani, de rafoghatják a szerintük széthullóban lévő, mondjuk világra. Az ő világuk kicsit sem tükrözi a valóságot, de bejön a népnek. Annak a népnek, amely Facebook kommentekben ossza az eszet és felrobbanó bősi vízi erőművel riogatja a nagyközönséget, meg saját magát. Bejön ez olyan embereknek, akik soha semmit nem léptek egy jobb életért, csak a fotelből panaszkodtak, hogy nem jó ez így. Keresik, hogy kire lehetne fogni minden problémájukat. És a fasiszták meg tálcán kínálják nekik. Aszociálisok (fedőnév), muszlimok, menekültek, bárki aki nem keresztény és fehér. Persze fehérekből is csak a jobbak jöhetnek szóba. Ukránok nem annyira, de a szerbek jöhetnek, magyarok csak mértékkel. Ennek ellenére egyre több kisebbségi választópolgar áll melléjük, ami elég szomorú. Volt idő, amikor felvonultak a magyarok ellen is, persze az más volt sőt az csak liberális propaganda. 
Szóval, nagyon rossz felé halad Szlovákia, és a magyar kisebbségből bármikor ellenség válhat. Egy olyan párt ellensége, amely ha hatalmat szerez, nem biztos, hogy megáll a puszta szavaknál. Akkor mi lesz velünk? Ezt a pártot, ha felruházzuk hatalommal, akkor kezdhetjük szervezni az első szlovákiai magyar exodust és csak remélhetjük, hogy Ausztria befogad minket, mint menekülteket.