Nem kellene a tyúkszarban az ütőeret keresni…!

Szigeti Attila | 2018. március 6. - 16:05
Amikor elindult a DAC hajója Rossi kapitány úr vezetésével a dunaszerdahelyi kikötőből, nem létezett az a szurkoló, aki ne egyezett volna ki a megszerzett harmadik helyünkkel.

Néhányunknak akarva akaratlanul ki kell jelentenünk, hogy a kapitány szerepe tagadhatatlan, jól navigálta fregattunkat és nem kerültünk viharba a szlovák foci „tengerén”.

Küldetés elvárt része túlteljesítve, viszont egy igazi csallóközinek evés közben jön meg az étvágya, és ha már lúd, hát legyen tömött, jó nagy májjal, jussunk ki Európa porondjára. Bevallom, nem látok nagy esélyt, de lelkiismeretesen bevallom, a harmadik helyben sem bíztam.

Rossz szurkoló lennék, esetleg realista, vagy ez a Fortuna liga ilyen meglepetésekkel is szolgálhat, de az is lehet, túlzott elvárásaim vannak legénységünktől, és többet szeretnék látni, mint amit játszanak?!

Többünknek van hiányérzete mutatott játékunk láttán, na de kérem, ott vagyunk, és hagyjuk magunk kellemesen meglepni…

Szartak Trnava!

Megmutattátok, hogy mire vagytok képesek. Meg is lepődtünk, na ha nem is a csapatunk, inkább a szurkolók, a publikum. Az, hogy megzavartátok a Nélküledet és himnuszunkat nem csoda, hiszen szurkolói kultúra nem szorulhatott belétek, mert nem volt kitől tanulnotok azt. Jól is nyomtátok, még ha gyarló módon „néha” zavar is titeket a magyarságunk.

Ez van, mi sem vagyunk szentek…

Amikor egységesen 71. percben megszólalt a Hajrá DAC, bizony elcsendesültetek, mekkorát is tud  kiáltani a magyar. Csak reménykedem olyan lesz mint régen, mert ennek a csapatnak nagyon szüksége van erre a kiáltásra.

Maestro, meg a Rossi

Kedves edzőkartársak, szégyenlem magam viselkedésetek miatt. Amit Nestor El Maestro, és csapata „alkotott” a kispadon, az nem volt mindennapi. Térdelve fohászkodott, néhány játékvezetői ítélet után, reklamált, integetett mint egy vasutas, és provokált. Néhány játékosával együtt, akik a pályán voltak.

Sajnos a mi edzőnk is felvette a kesztyűt, és volt néhány keresetlen szó a szerb/brit Maestro, és az olasz Rossi között. Hallottam én már Jožko Adamecot is kispadon, na de Ő pán futbalista volt legalább.

Tehát nem profi szintű, amit műveltek. Külön sajtótájékoztató, mert ők, akkor ugyan így csinálták. Kellett is a két gyagyás, akiket beengedtek a sajtótájékoztatóra, mert oldották legalább a feszültséget, ami kézzel fogható volt. Nem csináltak bajt, de talán eltévesztették a házszámot miszter Hemingway irodáját keresve.

Közösségi portálon olvasom, hogy néhányan elégedetlenek stadionunk biztonságával és rendszerével. Nem kellene a tyúkszarban az ütőeret keresni gyerekek, nincs azzal baj, inkább nézzétek meg ezt a Szartakot, milyen egységesen tapsoltak…