Népszavazás a téma Magyarországon! Politika holnap, józan ész és szavazói lelkiismeret teret nyer-e?

tagholnap | 2016. szeptember 20. - 10:15
Mérsékelt demokrata álláspont, hogy a népszavazás demokratikus jogintézmény. Mérsékelt demokrata gondolkodással egy demokratikus jogintézmény a választó számára lehetőséget ad tudatos véleményformálásra. Lelkiismereti szabadság, befolyásolás mentes információk és népszavazás ma szoros összefüggés kellene, hogy legyen - mérsékelt demokrata politikai vélemény szerint!

 

Mérsékelt demokrata politikai szemlélettel, a népszavazás hangos kampánya jellemzően többnyire egy politikai nézőpontú, túlzó mértékű, mára a tudatos és józan gondolkodás lehetőségét befolyásolja a magyar emberek mérlegelésénél.

 

Európa közös gondja, mára néhol a régi tagállamoknak sem látszik könnyen kezelhetőnek. 

Sem Svédország, sem Németország számára nem problémák nélküli a migráció, annak statisztikái még nem ismertek 2016-ra nézve.

 

Lelkiismereti szabadság, befolyásolás mentes információk és népszavazás ma szoros összefüggés kellene, hogy legyen!

Lelkiismereti szabadság, befolyásolás mentes információk és népszavazás ma szoros összefüggés kellene, hogy legyen!

 

Mérsékelt demokrata álláspont, hogy a népszavazás demokratikus jogintézmény.

 

Mérsékelt demokrata gondolkodással egy demokratikus jogintézmény a választó számára lehetőséget ad tudatos véleményformálásra.

 

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata, népszavazással kapcsolatos informálásnál, a tudatos választói mérlegelés lehetősége és lelkiismeretre hallgató választói szabadság erősítését tartja jónak – annak válasz  tartalmi és döntési tematizálás nélkül!

 

 

Magyar választó  saját magatartását ekkor nem befolyásolná a tiltakozás párt iránti antipátia, vagy bármely pártszimpátia!