Nincs kétféle magyar! Mérsékelt demokrata politika minden magyar politikája!

tagholnap | 2017. július 22. - 17:17
Magyarország lakossága fogy természetben (halálozás stb.), de az innovatív lakosság és a devizahitel áldozatai menekülnek Európa felé. Magyarország fogy aktív polgáraiban. Ezek tények, a politikai kultúra mai durva válsága, a rossz túlszabályozás erősen hozzájárul a Magyarországon megszületett emberek rohamos fogyatkozásához!

Nincs és nem lehet kétféle magyar a magyar politika választásain!

 

Magyarország lakossága fogy természetben (halálozás stb.), de az innovatív lakosság és a devizahitel áldozatai menekülnek Európa felé.  Magyarország fogy aktív polgáraiban.

Ezek tények, a politikai kultúra mai durva válsága, a rossz túlszabályozás erősen hozzájárul a Magyarországon megszületett emberek rohamos fogyatkozásához!

 

Mérsékelt demokrata politika, nem pusztán egy pártpolitikai ideológia. Magyarság létét támogató politika.

Mérsékelt demokrata politika a demokrácia pártján áll, de a tények mentén megköveteli a hatalom résztvevőitől a jó politikát, a humánus politikát.

 

Demokrácia nincs, arányos politikai kampányfeltételek nélkül, azonos magyar-magyar választók számára biztosított választási feltételek nélkül. – Mérsékelt demokrata politika határozott álláspontja a választás tisztaságának megőrzése.

 

 

Magyarországon a tudatos polgár, a tudatos választó a politikai kultúra mély válsága miatt nem tud a jelenlegi pártokban gondolkodni.  Ez a bizonytalanok (bizonytalan választók) magas arányából egyenesen következik.

 

Parlamenti választásokon, a magyar politikai válogatott támogatott jelöltjeit, csak egyéni teljesítményeik alapján, politikai magatartásaik alapján lehet megnevezni.

Tudatos választók, bizonytalan választók számára pusztán párt, vagy pártok támogatása már nem garancia semmire.

 

Politikai kultúra változása nélkül, torz választási feltételek között, már nem érvényesül a magyar-magyar választó méltósága.