Okos politika ma - sikeresebb Magyarország holnap!

tagholnap | 2018. június 26. - 13:09
Mérsékelt demokrata vélemény:Magyarországon a jó szakpolitikai irányok elhalnak, ha az emberibb jogi környezet, a rossz és kapkodva meghozott embertelen törvények tömege nem kerül hatályon kívül, nem kerül sor a jogi deregulációra!

 

Okos politikai döntések ma egy sikeresebb Magyarország holnap!

Mérsékelt demokrata politikai vélemény, hogy humánus jogalkotás, humánus jogalkalmazás nélkül Magyarország először munkaerő, majd népessége megújulása nélkül marad.

 

Magyarországon a jó szakpolitikai irányok elhalnak, ha az emberibb jogi környezet, a rossz és kapkodva meghozott embertelen törvények tömege nem kerül hatályon kívül, nem kerül sor a jogi deregulációra!

 

 

Értékes iparfejlesztési törekvések, a mérsékelt demokrata politikai javaslatokkal kibővített családpolitika, a emberi méltóságot megteremtő és biztosító joghoz való hozzáférés helyreállítása – röviden egy alkotó és emberibb Magyarország biztosíthat csak munkaerőt és népességet a gazdasági régiós versenyben.

 

 

Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata: Beruházás, vállalkozás és verseny – munkaerő nélkül lehetetlen!

 

Okos politika mellett, igazi magyar államférfi fel tudja ismerni, hogy Erdélyből, ha székelyeknek munka miatt repülőre kell ülni, akár Spanyolországba, Angliába visz az út!

Magyarországról aki elmegy, az jövőt, párkapcsolatot, lehetőséget talál az idősödő Svédországban, Ausztriában, de jobb munkakörnyezetet mindenhol Európa szerte, kevesebb végrehajtással, alig ismert aránytalan bírságokkal.

 

Mérsékelt demokrata politikai irány a nők táborában, a bennragadó diplomások táborában, az 50+ tapasztalt korosztály munkaerőiben lát némi tartalékot.

Ehhez jó kormányzati döntések, rossz szabályok eltörlése szükséges haladéktalanul!

 

Néhány ezek közül a mérsékelt demokrata javaslatok közül:

  • Adómentes, járulékmentes törpebevételű (Pl. 10MFt) vállalkozási forma biztosítása társas vállalkozásoknak, családi vállalkozásoknak.

 

  • A nyelvvizsga miatt bennragadt diplomák kiadása, Magyarországon való vállalkozás, vagy állás 5 évig megvalósuló vállalása mellett.

 

  • 50+ korosztály számára vállalkozási járulék és adókedvezmény csökkentett egyösszegű átalány és jelképes mértékű bevezetése, az 50+ korosztály foglalkoztatása sok tapasztalatot is jelent, melynek megőrzése lényeges.

 

  • Regionális és országos munkaerő mobilitás segítése MÁV erősen kedvezményes napijegyekkel, heti jegyekkel, területi és országos korlátlan jegyekkel.

 

Okos politikai és kormányzati döntések ma – egy jóval sikeresebb Magyarország holnap!

Történelem ma, történelem holnap ettől lehet sötétebb, vagy tisztább…….