Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata: Ma a politika számára Magyarországon a magyar gyerek, a baba, a fiatal legyen az első!

tagholnap | 2022. október 1. - 10:57
Kifejezetten jó politikai döntés - Országbíró Zoltán szerint - a CSOK dráma visszafogása, vagy az új felsőoktatási felvételi rendszer. Hiteles politikus, igazi demokrata számára ma a tény napnál világosabb, a fiatalok sorsán javítani kell!

 

Kifejezetten jó politikai döntés - Országbíró Zoltán szerint - a CSOK dráma visszafogása, vagy az új felsőoktatási felvételi rendszer bejelentése.
Hiteles politikus, igazi demokrata, jó magyar számára ma a tény napnál világosabb, a fiatalok sorsán javítani kell!

Mérsékelt demokrata  politikai nézőpontból károsítóan túl nagy az állam, túl mélyen hatol bele a generációk életébe, s versenyképtelenséget vált ki a piacokon, s nemzetközi lehetőségeknél a fiatalok aktív életében!

 

Magyarországon azonnali intézkedést kíván a diákhitel rendszere, mivel ma a hallgatók ellehetetlenülnek a megkezdett tanulmányaik folytatásától.

Jó példa erre a Covid alatt szükségből felvett kisegítő diákhitel, amely mára akadály, mivel készpénzes törlesztése  nélkül nem tud  új félévet indítani egy szegényebb hallgató! Miért van ez így?

 

 

Országbíró Zoltán mérsékelt álláspontja: Ne vesszen el több hallgató a felsőoktatásból!

 

 

Országbíró Zoltán szerint korhatár nélküli módon a hallgatók tanulmányaik mellett, plusz emberi erőfeszítésként végzett munkája, vállalkozása legyen teljesen adó és járulékmentes!

Képzett fiatalok nélkül, nem lesz versenyképes Magyarország!  A hiátus már ma is messzehangzóan  üvöltő Magyarországon.

 

A politika mellett van számos teendője a  nemzetközi áruházláncoknak, vállalkozásoknak, s a  szülőknek is.  Egy érzékeny, de apró  kiragadott példa a  napi béka rodeó az élelmiszerek vásárlása közben!

Béka  rodeó megfogalmazás a messze 1-1,5m magasságnál magasabbra pakolt ingatag rakomány és idős, vagy fiatal kereskedelmi dolgozók nyitvatartás közbeni munkája!  Amikor a bolti  dolgozó át sem lát a rakomány tetején, oldalán!

Tényleg a vásárló a  fontos?  Bízzunk ebben…. Akkor  a jó trend az áruházakban a biztonságos, 1m-nél nem nagyobb béka rakományok, a babák, babakocsik védelmében.

A baj megelőzés mindig jó trend az Aldi, Tesco, Penny, s minden más jó áruház esetében!    Nem érdemes piciben sem késlekedni a babákra  is figyelő szabályzatokkalt itt sem.....

 

Magyarország sorsa ma, a fiatalok sorsa!  Mérsékelt demokrata javaslatok, a kortárs , konstruktív politika részei!