A „madam“ marad, a kuplerájban a helyzet változatlan…

Barak László - excl. | 2007. augusztus 31. - 10:17

"2007. augusztus 31-én, reggel 8 órakor ülésezett az FK DAC 1904 a.s. vezetősége. A gyűlésen a részvénytársaság vezetősége a következő határozatokat hozta: A részvénytársaság elnökségének munkájában a továbbiakban nem kíván részt venni Pápay Zoltán. A Felügyelő Bizottság munkájában nem kíván a továbbiakban részt venni Varga István."

 

Ideje volt már bizony!!! Főként a Pápay, a kétbalkezes pökhendi pénztáros távozásának…

 

„A vezetőség az új elnökség tagjainak megválasztásakor erősíteni kívánta a szakmaiságot és teret kíván biztosítani a vállalkozói szférának is. Az FK DAC 1904 a.s. új elnöksége: Antal Barnabás, elnök, Patasi Ferenc, Simon Gyula, Radványi Miklós, Derzsi László.”

 

Aha, szóval az Antal Barnabás az egy szakember lenne…. Csak azért, mert igenis felbecsülhető érdemeket” szerzett az irániak és a dunaszerdahelyi városvezetés legalpáribb pénzmosóakciókat idéző ügylete lebonyolításával. Simon meg a szenci klub megvásárlása nevetséges kudarcában tüntette ki magát – szakmailag…

 

”A Felügyelő Bizottság új tagjainak köztiszteletbenálló, az önkormányzatban tevékenykedő embereket választott a testület. Az FK DAC 1904 a.s. Feügyelő Bizottságának tagjai: Kanovits György elnök, Papp Sándor, Nagy Krisztián.”

 

Tökmindegy, kik ülnek a Felügyelő Bizottságban”. Mindenképpen vakokként kell "ellenőrizniük" a világtalanokat…