Aki ebből nem ért, bekaphassa!!!

Barak László - excl. | 2009. február 16. - 19:07

Janó, bazmeg, mindig is tudtam , hogy te tulajdonképpen szereted a magyarokat. De az hullabiztos, nem akarsz nekik (minekünk?) rosszat. Feltéve persze, ha a Dunán túl politizálnak.

Egyenes beszéd lenne ez. Mondhatnók, aki ebből nem ért, az bekaphassa...” (Már ne haragudj, hogy ilyen profán vagyok, de férfiak lennénk vagy mijafasz!!! Vagyis stílusunk van, és amint te is hangsúlyoztad volt, olyanok vagyunk amilyenek. Oda helyezzük és úgy a hangsúlyt, ahogyan és ahova köll...)

Szóval, ott tartottam, hogy a Dunán túl kell a magyaroknak politizálniuk. Legyen. Ehhez azonban, hogy némely értetlenkedők, a kákán is csomót keresők, a fifikus, minden hájjal megkent, öncélúan lázadozó kurvamagyarja se gecizhessen a te üzeneted miatt, mindenképpen tisztázni kellene néhány kérdést. Nevezetesen, mihez képest van a Dunán túl? Merthogy, ha a Csallóközből délre, azaz Magyarországra tekintünk, akkor az ugye, a Dunán túl van. Esztergomból viszont Párkány (sorry bazmeg, Štúrovo!!!) is a Dunán túl van. Nemdebár!? Hacsak nincsen bebaszva az ember, mint állat... Másrészt, azt is egyértelműen definiálnod kellene, ki a magyar? Szerinted Orbán Viktor vagy Gyurcsány magyar-e, avagy Csáky meg Bugár, meg a fajtája a magyar? Vagy mindannyian magyarok? Esetleg egyik sem az?

Egyelőre talán ennyi elég is lesz. Remélem érthető a szövegem, ha ezen a mongoloidtürkmegafaszomtudjamilyen rébusznyelven fogalmazódott is meg. Ha viszont esetleg nyelvi gondjaid lennének mégis – amit erősen kétlek, hiszen exnejed, a riherongy "pinna", állítólag magyar volt – fordulj bizalommal Duray Miklóshoz. Legalább enyhíti veled szemben elkövetett bűneit… És ő aztán a kedved szerint a Dunán túl politizál. A Csallóközből nézve mindenképpen…