Nem Radičovával van baj, hanem a hülyékkel

Barak László | 2009. április 1. - 09:20

FRISSÍTVE! Tagadhatatlan, akad számos szlovákiai magyar kontár, illetve közéleti Mekk Elek, akik attól kaptak agyhúgykövet, hogy az ellenzéki államfőjelölt, Iveta Radičová nyilvánosan elutasította az autonómia intézményét, mint Szlovákiában meghonosítandó közigazgatási formát. Nem másutt persze, mint abban az Ivan Gašparovičcsal folytatott kampányvitában, amelyben a Gašparovič azzal vádolta őt több mint félmillió tévénéző előtt, hogy az autonómiapárti szlovákiai magyar politikusok támogatásával akar Szlovákia államfője lenni…

Szóval, kedves turbómagyarok, ti komolyan gondoljátok, hogy Radičovának kutya kötelessége lett volna Gašparovič célirányos csúsztatását azzal ellensúlyozni, hogy némely szlovákiai magyar autonomómiamániás pácienseket is überelő szónoklatot vág ki a szlovákiai magyarok autonómiája érdekében…?! Ahelyett, amit kijelentett: „Aki a magyar kártyával játszik, diszkvalifikálja magát.“ Vagyis semmi keresnivalója az elnöki palotában!

MÉG, MÉG, MÉG, ENNYI NEM ELÉG, nemzetesuraimék??? Mert MOST VAGY SOHA...!?*

Nos, ha valamiért bazira viszolygok a szlovákiai magyar autonómia gondolatától is, akkor az nem más, mint a legvehemensebb szószólóiból ordító ostobaság...

*

No, akkor most már megállapítható, egyáltalán nem kell beszarni, mert van szar elég. Többek között a Nemzeti Őrsereg elnevezésű latrinában. Ahonnét egy kemény darab egy 41 éves tanárnak álcázva a hétvégén Borsi községben tisztelgett csapatzászlóstul Rákóczi Ferenc születésének 333. évfordulóján az úri közönséggel együtt. Még hogy a szlovákiai magyarok nincsenek szeretve!!!

Minő kár, hogy a Nemzeti Őrsereg szóban forgó prominense nem jelöltette magát szlovák államfőnek...!

Meg lehet azonban közelíteni ezt a témát még súlyosabb paranoiával terhelten is. Ilyen alapon aztán el lehet mélázni azon is, vajon a szlovák vagy a magyar titkosszolgálatok ügynökei épültek-e be a szóban forgó Nemzeti Őrseregbe, avagy a Nemzeti Őrsereg a szlovák kormányba…?