WAZE, avagy: Mit kíván a szlovákiai magyar nemzet...?

Barak László - excl. | 2009. szeptember 14. - 17:37

Ha lehet más a politika (LMP), akkor, fijjug, ne arról prédikáljatok, hogy „hátrányosan megkülönböztetett és megbírságolt állampolgároknak akartok ingyenes jogi segítséget nyújtani”.

Mert a hatályos, vitathatatlanul meglehetősen buta, egyszersmind esetleges nyelvtörvény szerint semmiféle „állampolgárt” nem lehet megbírságolni. Ezt már illő lett volna kiszagolnotok, amióta elfogadták a rohadt nyelvtörvényt... Ébresztő tehát!

Továbbá: Talán pontosítani kellene, azon „kevésnek tartott”, a Bajnai Gordon által „kialkudott 11 pontból álló megegyezésen” túl, vajon szerintetek, mi lenne a hatékonyabb fellépés Szlovákiával szemben? De legyetek konkrétak, waze!!!

Ha nem lesz Szlovákiában egy hónapon belül, úgymond, „nyelvi és kulturális autonómia”, akkor mit tegyen a magyar kormány:

1. Tartson nemzetközi sajtóértekezletet és deklarálja, hogy a jelenlegi Szlovák kormány sovén állatokból áll és menjenek a búsba.

2. A parlamenti pártok konszenzusa alapján jelöljön ki egy megbízott ügynököt, aki kiszarja magát Szlovákia budapesti nagykövetségének küszöbére.

3. Ugyanezt tegye meg valaki (Rév)Komáromban (egyébként mi szlovákiai magyarok álatlában Komáromnak hívjuk a várost!!!) a Matica-háznál, Cirill és Metód szobra alá.

4. Toborozzon öngyilkos robbantókat a Magyar Gárda és a 64 vármegyések készenléti egységeiből és küldje őket Nagytapolcsányba, Fico szülővárosába.

5. Hívja haza konzultációra Magyarország pozsonyi nagykövetét.

6. Írjon levelet Brüsszelbe, amelyben közli, Fico és bandája nacionalista állatok.

7. Azonnal szakítsa meg a diplomáciai kapcsolatokat Szlovákiával.

8. Magyarorzság azonnal lépjen ki az Európai Unióból meg a NATO-ból.

9. Bejelentés nélkül repüljenek át a magyar vadászgépek (kb.16 darab) Szlovákia légterén.

10. Szórjanak a magyar vadászgépek „Fico és bandája nacionalista állatok” föliratú röplapokat a Csallóközbe.

11. Lőjék szét a magyar vadászgépek a bősi vízerőmű gátját.

12. Nyilvánítsa Szlovákiát hivatalosan is Magyarország megyéjévé Felvidék megnevezéssel.

Egyelőre ennyi minden jutott eszembe az esetleges „anyaországi” teendőkről gondolkodva. Nem hiszem azonban egy pillanatig sem, hogy az általam felvetett ostobaságokat lehetetlen lenne alulmúlni. Ti, LMP-sek, meg a szlovákiai magyar hülyék nyilván sokkal találékonyabbak vagytok egy liberális kommunitsa köcsög cigány néger zsidónál, aki vagyok...